Perie cu tambur incalzit Remington cb8338 keratin protect, 5 setari de temperatura (gri)
Remington

Perie cu tambur incalzit Remington cb8338 keratin protect, 5 setari de temperatura (gri)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Un par finisat, plin de volum si elasticitate este super seducator si mereu in tendinte.
  • Pe marile scene am vazut cum marii designeri se joaca cu o multime de texturi, de la cozi pline de elasticitate, la coafuri drepte pline de volum, onduleuri ravasite si bucle sic toate aratand extrem de sanatos si avand o forma perfecta.
  • Nu va speriati, peria cu tambur incalzit Keratin Protect a venit pentru a va ajuta sa va creati un par plin de volum si bucle cu aspect sanatos, fara efort!
  • Conceput pentru a fi extrem de delicata cu buclele si perfecta pentru toate tipurile de par, tamburul de 38 mm cu invelis ceramic avansat cu Keratina si Ulei de Migdale care se transfera in par in timpul coafarii pentru a crea un volum perfect.
  • Perii inovativi creeaza un finisaj matasos si varfuri netede minunate, asa ca poti obtine bucle perfecte perfecte si elastice, de fiecare data.
  • Acest aparat la moda vine completat de un ecran digital pentru setarea temperaturii care iti permite sa alegi dintre cinci setari de temperatura, de pana la 180ºC.
  • Avand un timp de incalzire de doar 30 de secunde, iti poti alege temperatura potrivita pentru tipul tau de par, oferindu-ti controlul de care ai nevoie pentru a produce bucle, onduleuri sau coafuri pline de volum.
  • Un par puternic, coafat si finisat!
  • Temperatura optima pentru parul tau Peria cu tambur incalzit Keratin Protect are 5 setari de temperatura pe care poti sa le ajustezi in functie de nevoile unice ale parului tau, oferindu-ti controlul de care ai nevoie pentru a obtine o coafare mai sanatoasa.
  • Tambur cu Cheratina si Ulei de Migdale Rasfata-ti buclele in timp ce le coafezi.
258.99 LeiPret vechi: 267.99 LeiDiscount 4%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Remington

Remington este un brand binecunoscut, cu o gamă diversă de produse, care include produse de îngrijire și îngrijire personală, arme de foc și muniție.

Iată câteva puncte cheie despre marca Remington:

1. Produse de îngrijire personală: Remington este recunoscută pentru producerea unei game largi de produse de îngrijire personală, inclusiv aparate de ras electric, mașini de tuns, aparate de îndreptat părul, fiare de călcat și uscătoare de păr. Aceste produse sunt concepute pentru a ajuta persoanele cu nevoile lor de îngrijire și coafare.

2. Calitate și performanță: Produsele de îngrijire și îngrijire personală Remington sunt adesea lăudate pentru calitatea, durabilitatea și performanța lor. Sunt concepute pentru a oferi rezultate eficiente și eficiente de îngrijire.

3. Inovație: Marca încorporează tehnologii avansate în produsele sale. De exemplu, aparatele de ras Remington pot dispune de sisteme avansate de tăiere și lame cu auto-ascuțire, în timp ce instrumentele lor de coafat includ adesea elemente ceramice și de încălzire avansate pentru o distribuție uniformă a căldurii.

4. Prezența globală: Produsele de îngrijire și îngrijire personală Remington sunt disponibile în diferite țări și pot fi găsite în magazinele de vânzare cu amănuntul și punctele de vânzare online.

Este important de menționat că Remington este, de asemenea, binecunoscută pentru afacerea cu arme de foc și muniție, producând arme de foc și muniție atât pentru uz civil, cât și pentru uz militar. Istoria îndelungată a companiei în industria armelor de foc a făcut din ea un nume respectat în acest domeniu.

Reduceri ondulatoare

Categorii Remington

Perie cu tambur incalzit Remington cb8338 keratin protect, 5 setari de temperatura (gri)

Perie cu tambur incalzit Remington cb8338 keratin protect, 5 setari de temperatura (gri)

258.99 Lei

Cautari frecvente