Piatra vulcanica, bazalt, pentru gatit, 20x20cm

Piatra vulcanica, bazalt, pentru gatit, 20x20cm

Vezi magazinul Techstar
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Bazaltul este o roca magmatica cunoscuta si sub denumirea de roca vulcanica bazica.
  • Roca din bazalt este formata dintr-un amestec de silicati de fier si magneziu, cu diferite minerale bogate in calciu.
  • Roca din bazalt se diferentiaza de celelalte tipuri de piatra naturala prin culoarea inchisa Calitatile pietrei naturale sunt cele care o recomanda de la sine pentru utilizarea in bucatarie: rezistenta termica, transfer termic uniform, aspect placut, intretinere usora, ignifuga, antimicrobiana, costuri accesibileAceste blaturi se folosesc pe post de plita, pentru ca scot mult mai putin fum, iar caldura ramane constanta si uniforma mai mult timp decat in cazul metalului.
  • Deci carnea se va gati mult mai bine, nu va iesi uscata, isi va pastra aroma si fragezimea.
  • Plitele din piatra naturala se folosesc pentru mese delicate si elegante, care se servesc in interior sau pe terase, spre deosebire de gratare (tot din piatra naturala!), care sunt destinate unui alt gen de mese si petreceri.
  • Insa in ambele cazuri, piatra naturala este cea care pastreaza cel mai bine savoarea preparatelor.
  • Descriere:Forma patrata cu latura de 20cmEste slefuita doar pe suprafata de gatireGrosimea este de 1.8cmEste o piatra rezistenta, pentru gatit carne, peste, fructe de mare, legumeGreutatea este de 2.2 kg Mod de utilizare: 1) inainte de prima utilizare: se spala bine cu apa pentru a inlatura eventuala murdarie adunata in urma transportului.
  • Se lasa la uscat.
  • Se pune piatra in cuptor si acesta se incalzeste la 200 de grade timp de o jumatate de ora.
  • Nu se pune in cuptorul deja incalzit pentru ca in timp va crapa.
59.90 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

BucatarieRezistenta termica transfer termic uniform aspect placut intretinere usora ignifuga antimicrobiana costuri accesibileaceste blaturi se folosesc pe post de plita pentru ca scot mult mai putin fum iar caldura ramane constanta si uniforma mai mult timp decat in cazul metalului
DescriereForma patrata cu latura de 20cmeste slefuita doar pe suprafata de gatiregrosimea este de 18cmeste o piatra rezistenta pentru gatit carne peste fructe de mare legumegreutatea este de 22 kg
Mod de utilizare1) inainte de prima utilizarese spala bine cu apa pentru a inlatura eventuala murdarie adunata in urma transportului
Se foloseste doar o parte a blatului. 2) folosirea la gatitBlatul se tine 12 ore in cuptorul incalzit la 240260 de grade (se porneste aragazul dupa introducerea blatului si se mareste puterea progresiv)
Atentie la locul in care puneti piatra fierbinteSuprafata respectiva trebuie sa reziste la temperaturi inalte deci recomandabile sunt fierul sau lemnul
Continut pachet1 x piatra 20x20x18cmnu este inclus in pachet nici un fel de suport metalic sau de lemn

Reduceri casa & gradina

Piatra vulcanica, bazalt, pentru gatit, 20x20cm

Piatra vulcanica, bazalt, pentru gatit, 20x20cm

59.90 Lei

Cautari frecvente