Bucatarie | Rezistenta termica transfer termic uniform aspect placut intretinere usora ignifuga antimicrobiana costuri accesibileaceste blaturi se folosesc pe post de plita pentru ca scot mult mai putin fum iar caldura ramane constanta si uniforma mai mult timp decat in cazul metalului |
---|---|
Descriere | Forma patrata cu latura de 20cmeste slefuita doar pe suprafata de gatiregrosimea este de 18cmeste o piatra rezistenta pentru gatit carne peste fructe de mare legumegreutatea este de 22 kg |
Mod de utilizare | 1) inainte de prima utilizarese spala bine cu apa pentru a inlatura eventuala murdarie adunata in urma transportului |
Se foloseste doar o parte a blatului. 2) folosirea la gatit | Blatul se tine 12 ore in cuptorul incalzit la 240260 de grade (se porneste aragazul dupa introducerea blatului si se mareste puterea progresiv) |
Atentie la locul in care puneti piatra fierbinte | Suprafata respectiva trebuie sa reziste la temperaturi inalte deci recomandabile sunt fierul sau lemnul |
Continut pachet | 1 x piatra 20x20x18cmnu este inclus in pachet nici un fel de suport metalic sau de lemn |