Placa de retea wireless Tenda e33, wi-fi 6e, tri-band, ax5400, bluetooth 5.2
Tenda

Placa de retea wireless Tenda e33, wi-fi 6e, tri-band, ax5400, bluetooth 5.2

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • E33 este o placa PCIe Wi-Fi 6E construita pe baza tehnologiei 1024-QAM care utilizeaza o banda de 160 MHz, asigurand o viteza wireless tri-band de pana la 5400 Mbps (pana la 574 Mbps in banda de 2.4 GHz, 2402 Mbps in cea de 5 GHz, respectiv 2402 Mbps la 6 GHz). Astfel E33 asigura o transmisie de viteza mare a informatiilor si reducerea latentelor pentru jocuri online si streaming 4K.
  • Placa dispune de 2 antene tri-band de 5 dBi detasabile, care asigura o comunicare wireless de calitate pe distante mari.
  • Asigura-i PC-ului tau o conexiune wireless mai rapida Placa de retea PCIe Wi-Fi 6E Gigabit Tri-Band AX5400 E33 Performanta Wi-Fi de top E33 asigura, prin intermediul tehnologiei avansate Wi-Fi 6E, viteze de transfer tri-band de pana la 5400 Mbps (574 Mbps la 2.4 GHz, 2402 Mbps la 5 GHz si 2402 Mbps la 6 GHz). Viteza maxima este cu 80% mai mare decat in cazul adaptorului PCIe AX3000, asigurand o transmisie de mare viteza si letente reduse.
  • Conexiune tri-band de foarte mare viteza E33 utilizeaza banda de 6 GHz si tehnologia de modulatie 1024-QAM, oferind dispozitivelor conectate latente reduse si transmisii eficiente. * Banda de 6 GHz este disponibila doar cu Windows 11 Bluetooth 5.2, cea mai recenta versiune a momentului Prin utilizarea standardului Bluetooth 5.2 si a protocolului ATT, E33 asigura o conexiune pe distanta mai mare si mai stabila si latente reduse pentru gamepad-uri, boxe, tastaturi si alte dispozitive wireless.
  • Antene detasabila pentru o capacitate superioara a semnalului de penetrare a obstacolelor E33 dispune de antene detasabile omnidirectionale F4B care sporesc in mod semnificativ capacitatea de receptionare a semnalului, sensibilitatea emisiei si eficienta transmisiei si asigura o conexiune stabila si latente reduse.
  • Model radiatie E33 Model radiatie alte produse similare Dupa ce emisia de semnal a fost ajustata si optimizata, performanta acesteia este imbunatatita pe toate directiile, asigurandu-se o experienta de utilizare wireless la livelul uneia realizate prin cablu.
  • Securitate de inalta clasa WPA3 E33 este construita pe baza standardului avansat de securitate Wi-Fi WPA3, care asigura retelei wireless protectie si confidentialitate superioare.
179.99 LeiPret vechi: 206.99 LeiDiscount 14%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Tenda

Tenda este o companie chineză specializată în proiectarea, fabricarea și distribuția de dispozitive și echipamente de rețea. Fondată în 1999, Tenda a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de rețea la nivel mondial, cu accent pe furnizarea de produse accesibile și ușor de utilizat, atât pentru uz casnic, cât și pentru afaceri.

Tenda oferă o gamă largă de produse de rețea, inclusiv:

1. **Rutere fără fir:** Tenda produce routere fără fir pentru uz casnic și la birou, care acceptă diverse standarde wireless, cum ar fi Wi-Fi 6 (802.11ax), Wi-Fi 5 (802.11ac) și Wi-Fi 4 (802.11). n). Aceste routere oferă conectivitate wireless fiabilă pentru acces la internet, partajare de fișiere și streaming multimedia.

2. **Sisteme Wi-Fi mesh:** Tenda produce sisteme Wi-Fi mesh care utilizează mai multe noduri pentru a crea o rețea Wi-Fi perfectă și de încredere în spațiul de acasă sau de birou, eliminând zonele moarte și asigurând o acoperire consecventă.

3. **Range Extenders:** Tenda oferă range extenders, cunoscute și sub numele de amplificatoare sau repetoare Wi-Fi, care ajută la extinderea acoperirii unei rețele wireless existente în zone cu semnal slab sau fără semnal.

4. **Adaptoare Powerline:** Tenda produce adaptoare powerline care utilizează cabluri electrice existente pentru a transmite semnale de date, permițând utilizatorilor să-și extindă rețelele cu fir sau fără fir în zonele în care rularea cablurilor Ethernet este imposibilă.

5. **Comutatoare:** Tenda produce comutatoare Ethernet pentru conectarea mai multor dispozitive cu fir la o rețea, oferind transfer de date de mare viteză și management eficient al rețelei.

Produsele Tenda sunt cunoscute pentru accesibilitatea, ușurința de utilizare și fiabilitatea lor. Compania pune un accent puternic pe cercetare și dezvoltare, inovând continuu pentru a satisface nevoile în evoluție ale consumatorilor și întreprinderilor din industria de rețele.

Cu o prezență globală și un angajament de a oferi soluții de rețea de calitate, Tenda s-a impus ca un brand de încredere atât în rândul utilizatorilor rezidențiali, cât și al celor comerciali.

Reduceri placi retea

Categorii Tenda

Placa de retea wireless Tenda e33, wi-fi 6e, tri-band, ax5400, bluetooth 5.2

Placa de retea wireless Tenda e33, wi-fi 6e, tri-band, ax5400, bluetooth 5.2

179.99 Lei

Cautari frecvente