Platforma simulator - Next Level Racing motion platform v3
Next Level Racing

Platforma simulator - Next Level Racing motion platform v3

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Platforma Simulator Next Level Racing Motion Platform V3 Next Level Racing® Motion Platform V3 este conceput exclusiv pentru clientii care doresc imersiunea finala si cea mai realista experienta de simulare disponibila.
  • Platforma Next Level Racing® Motion V3 va pune pe pista de curse sau in carlinga de zbor cu precizie, realism si imersiune incredibile.
  • Combinati Next Level Racing® Motion Platform V3 cu orice set de casti VR de pe piata pentru o experienta de simulare incredibila.
  • Performanta Clasei Mondiale Next Level Racing® Motion Platform V3 este proiectat si proiectat special pentru ca scaunul sa se miste, pentru a oferi cea mai realista imersiune cu mintea si corpul.
  • Cu aceasta proiectare si inginerie, este testat si dovedit ca simte fortele g mai eficient prin punctele de presiune musculara pe care nu le-ati simti daca roata si pedalele ar trebui sa se miste in acelasi timp.
  • Presiunea aplicata corpului si muschilor dumneavoastra poate reproduce si sustine mai realist aceleasi forte g ca o masina reala.
  • Aceasta metoda de a avea doar mutarea scaunului nu este utilizata doar de soferii profesionisti de masini de curse pentru antrenament, ci si pe unele dintre cele mai avansate si mai performante simulatoare de miscare din lume, inclusiv CXC Simulations.
  • Fabricat la cea mai inalta calitate Next Level Racing® Motion Platform V3 este un produs fabricat cu cel mai inalt grad de calitate si componente din Europa pentru a asigura fiabilitate si performanta.
  • Motion Platform V3 este un produs forjat de ani de experienta in simulare, combinat cu ingineri europeni in domeniul miscarii si software-ului la MotionSystems®. Platformele de miscare Next Level Racing® nu sunt folosite doar de curse de simulator din intreaga lume, ci si de universitati de conducere, forte militare de aparare, institutii de formare si soferi / piloti profesionisti.
  • Software principal de piata Managerul Next Level Racing Platform este un motor puternic, dar este simplu de utilizat.
16,899.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Compatibile
CaracteristiciPlatforma europeana profesionala proiectata in colaborare cu ingineri de miscare comerciali de top din lume
Deplasarea unghiulara maxima pentru pitch & roll 10
Viteza maxima20 s
Acceleratia maxima360 s2
Detalii tehniceSursa110240vac 5060 hz
Putere max consum350w
Temperatura ambientala20grade pana la 60grade
Performanta completa5 pana la 35 grade
Greutate25 kg
Continut pachet1 x

Reduceri scaune gaming

Platforma simulator - Next Level Racing motion platform v3

Platforma simulator - Next Level Racing motion platform v3

16,899.99 Lei

Cautari frecvente