Player multimedia Xiaomi mi box s, 4k, hdr, google assistant (negru)
Xiaomi

Player multimedia Xiaomi mi box s, 4k, hdr, google assistant (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Player Multimedia Xiaomi Mi Box S, 4K, HDR, Google Assistant (Negru) este unul dintre cele mai atractive dispozitive de video streaming care conecteaza telefonul mobil (sau orice alt gadget) la televizor pentru a proiecta pe ecranul acestuia continutul media perfect de care tu si familia ta sa va bucurati oricand la doar o comanda vocala distanta.
  • Are un design modern, atragator; Este usor de folosit; Utilizeaza cel mai nou sistem de operare Android TV 8.1 ce-ti permite sa customizezi interfata mai mult decat o faceau playerele din generatia precedenta; Rezolutie 4K si HDR (HDR10); Dispune de suport pentru Dolby DTS audio, Google Assistant si Chromecast incorporat; Are o memorie RAM de 2GB si memorie interna de 8GB; Pentru conectivitate, MI Box S dispune de un port HDMI 2.0a pentru redarea fisierelor media de rezolutie mare dar si pentru audio de calitate foarte buna; Iesire AV, USB, conexiune Wifi 2.4GHz/5GHz si Bluetooth 4.2 pentru a-ti putea conecta controller-ul, castile, boxele sau alt gadget bluetooth pe care il ai; Dimensiune: 9.52x9.52x1.68 cm; Top caracteristici Comenzi vocale Una dintre caracteristicile remarcabile ale noului Xiaomi MI Box S este ca, datorita telecomenzii dotate cu microfon, poti cauta aplicatiile cu usurinta.
  • MI Box S ofera acces direct la Netflix și Google Assistant prin comanda vocala, in timp real, fara sa fii nevoit sa tastezi.
  • Claritate 4K HDR si pana la 60FPS Specificatiile hardware scot in evidenta procesorul quad-core Cortex A53 la care se adauga cei 2GB RAM si 8 GB de stocare.
  • Pentru conectivitate MI Box S are un port HDMI 2.0a pentru redarea fisierelor media de rezolutie mare dar si pentru audio de calitate foarte buna, iesire AV, USB, conexiune Wifi 2.4GHz/5GHz si Bluetooth 4.2 pentru a-ti putea conecta controller-ul, castile, boxele sau alt gadget bluetooth pe care il ai.
  • Ai acces la mii de aplicatii Telecomanda bluetooth MI din pachet, pe langa suportul vocal pentru cautarea continutului media poate controla si device-urile smart din casa conectate la Google Home datorita Google Assistant.
  • Ai acces la mii de aplicatii compatibile, iar unele servicii sunt deja preinstalate si optimizate cum ar fi Netflix, HBO, YouTube.
  • Cele mai frecvente intrebări Se poate folosi si tastatura?
  • Da.
  • Tastatura functioneaza atat pe USB, cat si bluetooth.
305.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Dimensiune952x952x168 cm

Despre Xiaomi

Xiaomi Corporation este o companie multinațională chineză de electronice cu sediul în Beijing, China. Fondată în 2010 de antreprenorul Lei Jun, Xiaomi este cunoscută pentru proiectarea, dezvoltarea și vânzarea unei game largi de produse electronice de larg consum, inclusiv smartphone-uri, dispozitive inteligente pentru casă, dispozitive portabile și alte gadget-uri tehnologice.

Punctele cheie despre Xiaomi includ:

1. **Telefoane inteligente:** Xiaomi a câștigat inițial proeminență pentru smartphone-urile sale, oferind un echilibru de funcții de vârf la prețuri competitive. Compania lansează adesea smartphone-uri în seria „Mi” și „Redmi”.

2. **MIUI:** Smartphone-urile Xiaomi rulează pe MIUI, o versiune personalizată a sistemului de operare Android. MIUI include funcții suplimentare și opțiuni de personalizare.

3. **Ecosistem de produse:** Xiaomi s-a extins dincolo de smartphone-uri pentru a crea un ecosistem cuprinzător de dispozitive inteligente și electronice. Acestea includ televizoare inteligente, trackere de fitness, ceasuri inteligente, purificatoare de aer, camere inteligente de securitate pentru acasă și multe altele.

4. **Prezența globală:** În timp ce Xiaomi a început în China, și-a extins prezența la nivel global și este acum unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din întreaga lume. Produsele Xiaomi sunt disponibile în multe țări, iar compania continuă să-și extindă acoperirea pe piață.

5. **Tehnologie accesibilă:** Xiaomi este adesea asociat cu furnizarea de produse tehnologice la prețuri accesibile, provocând modelele tradiționale de prețuri din industrie.

6. **IPO:** Xiaomi a devenit public cu o ofertă publică inițială (IPO) la Bursa de Valori din Hong Kong în 2018.

Reduceri player multimedia

Categorii Xiaomi

Player multimedia Xiaomi mi box s, 4k, hdr, google assistant (negru)

Player multimedia Xiaomi mi box s, 4k, hdr, google assistant (negru)

305.99 Lei

Cautari frecvente