Plita cu inductie Tefal everyday slim ih210801, 1 arzator, 2100w (negru)
Tefal

Plita cu inductie Tefal everyday slim ih210801, 1 arzator, 2100w (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Design elegant pentru sesiuni de gatit usoare Plita electrica portabila Tefal EveryDay Slim dispune de un design de mici dimensiuni pentru ca tu sa economisesti spatiu in bucataria ta.
  • Aceasta este ideala pentru a gati cu usurinta folosing vasele tale compatibile cu plitele cu inductie, plita fiind usor de utilizat si ofera un design subtire si elegant.
  • EveryDay ofera 6 moduri predefinite si o functie pentru ajustare manuala prin intermediul interfetei usor de utilizat pentru rezultate perfecte, fara efort.
  • Plita electrica Tefal EveryDay Slim: Design elegant pentru sesiuni de gatit usoare Plita electrica portabila Tefal EveryDay Slim este proiectata special pentru a ocupa un spatiu cat mai mic fara a face compromisuri cand vine vorba de performante ce fac gatitul mai usor in fiecare zi.
  • Descopera o varietate de optiuni datorita celor 6 moduri predefinite (temperatura joasa, fierbere la temperatura mica, fierbere la temperatura mare, Boost, gatit inabusit si prajire) si a functiei de ajustare manuala pentru precizie maxima.
  • Interfata usor de utilizat si ecranul digital ofera o utilizare fara efort a plitei.
  • Designul ultra subtire de numai 45 mm iti va permite sa gatesti oriunde, oricand in deplina siguranta.
  • Plita electrica Tefal EveryDay Slim ofera sesiuni de gatit usoare si eficiente in fiecare zi datorita caracteristicilor avansate precum: materiale durabile si usor de curatat, oprire automata, cronometru si multe altele.
  • Plita electrica TEFAL EveryDay Slim IH210801 Design elegant pentru sesiuni de gatit usoare: descopera plita electrica portabila perfecta; Ideala pentru spatii de mici dimensiuni: confort maxim datorita dimensiunii reduse; Usor de utilizat si versatil: 6 moduri automate (temperatura joasa, fierbere la temperatura mica, fierbere la temperatura mare, Boost, gatit inabusit si prajire) si ajustare manuala; Confortabil si portabil: gateste oriunde, oricand cu un design subtire de numai 45 mm; Rapid, sigur si usor de curatat: descopera beneficiile unei plite cu inductie pentru sesiuni de gatit fara efort; Interfata intuitiva: designul prietenos si tehnologiile avansate includ cronometrul de pana la 180 de minute cu incrementari de 1 minute, oprire automata, temperatura maxima de 240 °C, buton pentru intrerupe procesul de gatire si de a continua imediat ce esti gata; Clar si usor de citit: ecranul digital face ca plita sa fie usor de utilizat; Suprafata durabila si usor de curatat; Compatibilitate: poti folosi tigai cu dimensiuni de la 10 cm la 26 cm.
  • Moduri de gatire usor de utilizat in fiecare zi Bucura-te de sesiuni de gatit cu cele 6 moduri predefinite (temperatura joasa, fierbere la temperatura mica, fierbere la temperatura mare, Boost, gatit inabusit si prajire) sau ajustarea manuala pentru control absolut.
299.99 LeiPret vechi: 303.00 LeiDiscount 1%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SlimDesign elegant pentru sesiuni de gatit usoare
Slim ofera sesiuni de gatit usoare si eficiente in fiecare zi datorita caracteristicilor avansate precumMateriale durabile si usor de curatat oprire automata cronometru si multe altele
Design elegant pentru sesiuni de gatit usoareDescopera plita electrica portabila perfecta
Ideala pentru spatii de mici dimensiuniConfort maxim datorita dimensiunii reduse
Usor de utilizat si versatil6 moduri automate (temperatura joasa fierbere la temperatura mica fierbere la temperatura mare
Confortabil si portabilGateste oriunde oricand cu un design subtire de numai 45 mm
Rapid, sigur si usor de curatatDescopera beneficiile unei plite cu inductie pentru sesiuni de gatit fara efort
Interfata intuitivaDesignul prietenos si tehnologiile avansate includ cronometrul de pana la 180 de minute cu incrementari de 1 minute oprire automata temperatura maxima de 240 c buton pentru intrerupe procesul de gatire si de a continua imediat ce esti gata
Clar si usor de cititEcranul digital face ca plita sa fie usor de utilizat

Despre Tefal

Tefal este un brand francez cunoscut pentru aparatele sale de bucătărie și vase de gătit. Compania face parte din Groupe SEB, un conglomerat multinațional care este specializat în electrocasnice mici și vase de gătit. Tefal este renumită în special pentru introducerea vaselor de gătit antiaderente și are o gamă largă de produse concepute pentru gătit acasă.

Puncte cheie despre Tefal:

1. **Vase antiaderente:** Tefal este creditat cu inventarea și popularizarea vaselor de gătit antiaderent. Tigăile, oalele și alte articole de gătit antiaderente ale mărcii facilitează gătitul și curățarea, împiedicând lipirea alimentelor de suprafață.

2. **Inovații:** Tefal are o istorie de a introduce caracteristici inovatoare în produsele sale. Pe lângă straturile antiaderente, Tefal a încorporat tehnologii precum Thermo-Spot, care indică când tava este preîncălzită, și Ingenio, un sistem de mâner detașabil care permite vaselor de gătit să treacă de la plită la cuptor și apoi la masă.

3. **Gama de produse:** Gama de produse Tefal include o varietate de aparate de bucătărie și vase de gătit, cum ar fi tigăi, grătare, oale sub presiune, mașini de gătit orez, ceainice, prăjitoare și multe altele. Marca se adresează atât bucătărilor amatori, cât și profesioniștilor.

4. **Prezență globală:** Produsele Tefal sunt disponibile în întreaga lume, iar marca are o prezență puternică în multe țări. Vasele sale de gătit și micile aparate de bucătărie se găsesc adesea în magazinele de vânzare cu amănuntul și piețele online.

5. **Afiliere la Groupe SEB:** Groupe SEB, compania-mamă a Tefal, este un jucător de top în sectorul echipamentelor de uz casnic mic. Pe lângă Tefal, Groupe SEB deține și alte mărci cunoscute precum Rowenta, Moulinex, Krups și WMF.

6. **Angajamentul față de durabilitate:** La fel ca multe mărci moderne, Tefal și-a demonstrat angajamentul față de sustenabilitate și practicile ecologice în procesul de dezvoltare a produselor și de fabricație.

Reduceri plite electrice si pe gaz

Categorii Tefal

Plita cu inductie Tefal everyday slim ih210801, 1 arzator, 2100w (negru)

Plita cu inductie Tefal everyday slim ih210801, 1 arzator, 2100w (negru)

299.99 Lei

Cautari frecvente