Priza inteligenta wireless Tp-link hs110, monitorizare energie
Tp-link

Priza inteligenta wireless Tp-link hs110, monitorizare energie

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Caracteristici:Acces de la Distanță Controlează dispozitivele conectate la priza inteligentă, oriunde te-ai afla cu conexiune la Internet prin aplicația Kasa de pe smartphone-ul tău.
  • Programare Pornit/Oprit Poți seta priza inteligentă să alimenteze automat dispozitivele electronice atunci când ai nevoie, de exemplu poți configura să se aprindă luminile la ora de înserare și să se stingă la răsăritul soarelui.
  • Monitorizarea Energiei Analizează istoricul și consumul de energie în timp real.
  • Mod Vacanță Când pleci mai multe zile de acasă poți programa Priza Inteligentă să aprindă și să stingă automat luminile pentru a da impresia că este cineva acasă. Comenzi Vocale Prin Amazon Echo (se vinde separat), aplicația îți permite să controlezi dispozitivele conectate la Priza Inteligentă folosind doar vocea.
  • Control Inteligent pentru o Casă Inteligentă HS110 Gestionează Ușor Toate Dispozitivele Electronice Oricând, Oriunde Prizele Inteligente se configurează foarte rapid și este mult mai ușor să gestionezi dispozitivele electronice de uz casnic de pe smartphone-ul tău, de oriunde te-ai afla.
  • Ești Mereu AcasăTe poți proteja de intruși prin setarea luminilor să se aprindă sau să se stingă la o oră programată de tine chiar și atunci când ești plecat în vacanță. Controlezi Totul fără EfortCu o atingere pe ecranul smartphone-ului tău poți foarte ușor să stingi luminile din living fără să fie nevoie să te dai jos din pat sau le poți programa să se stingă la ora dorită. Economisește prin Gestionarea Consumului de Energie Poți economisi bani și energie utilizând Priza Inteligentă pentru a gestiona radiatoarele electrice, aerul condiționat și/sau ventilatoarele.
  • Priza Inteligentă urmărește consumul de energie în timp real și afișează rapoarte săptămânale și lunare.
  • Niciodată Nu Vei Uita Electronicele Pornite Folosind Priza Inteligentă HS110 poți pleca liniștit de acasă deoarece poate fi configurat un program sau un cronometru prin care toate electrocasnicele (de ex. fierul de călcat, ondulatorul de păr, etc.) vor fi deconectate de la alimentarea electrică. Compatibil cu Android, iOS și Amazon Echo Poți sincroniza Priza Inteligentă cu Amazon Echo pentru control vocal.
  • Prin aplicația gratuită Kasa poți gestiona priza direct de pe smartphone-ul cu Android (4.1 și mai nou) sau iOS (iOS 8 și mai nou).. TP-LINK a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de produse de rețea SOHO și SMB, oferind atât soluții inovatoare, cât și premiate pe piață. Primul furnizor clasat de produse WLAN, TP-LINK este prezent în peste 120 de țări, deservind zeci de milioane de consumatori din întreaga lume.
  • TP-LINK este o companie care se angajează pe deplin să își dezvolte produsele, serviciile și relațiile cu consumatorii prin cercetare și dezvoltare extinsă, practici stricte de asigurare a calității și inițiative eficiente de sensibilizare...
74.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Reduceri prize inteligente

Categorii Tp-link

Priza inteligenta wireless Tp-link hs110, monitorizare energie

Priza inteligenta wireless Tp-link hs110, monitorizare energie

74.99 Lei

Cautari frecvente