promo: casti bluetooth wireless tip airpods pro tws+baterie externa 20000 mah, 3 porturi usb, lanterna

promo: casti bluetooth wireless tip airpods pro tws+baterie externa 20000 mah, 3 porturi usb, lanterna

Vezi magazinul Techstar
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • OFERTA PROMO DE WEEKEND Casti Bluetooth Wireless Airpods PRO TWS, Bluetooth 5.0, Functie Touch Verde Tehnologia Bluetooth 5.0 ofera o conexiune stabila si rapida, precum si o sincronizare audio si video exacta.Redarea melodiilor si a jocurilor va fi acum mai placuta!
  • Conectare instantanee, trebuie doar sa le pornesti si sa le apropii de gadget-ul tau.Distanta dintre casti si dispozitivul tau poate fi pana la 15 metri, pastrand in continuare o conexiune clara.
  • Simplu de folosit.
  • Control inteligent si automat Conectare instantanee, trebuie doar sa le pornesti si sa le apropii de gadget-ul tau.Distanta dintre casti si dispozitivul tau poate fi pana la 10 metri, pastrand in continuare o conexiune clara.Cu o singura atingere, controlezi preluarea apelurilor si playlistul fara a mai fi nevoie sa folosesti telefonul mobil.
  • Durata de ascultare record Experimentezi pana la 6 ore de redare continua cu o singura incarcare.Datorita carcasei de incarcare wireless, pot fi incarcate suplimentar de inca 5 ori, pentru o durata de ascultare de pana la 36 de ore.
  • Design inovator si unic Designul este proiectat ergonomic pentru un maxim de confort si stabilitate.Usoare si elegante ofera o redare curata si autentica a sunetului in orice moment.
  • Descriere: raza de actiune: pana la 10 mwireless, Bluetooth 5.0 conectivitate: A2DP, AVRCP, HSP, HFPcasti in-earpornesc si se conecteaza automat la scoaterea din carcasamicrofon interior si microfon exterior pentru un sunet clartehnologie ANC Active Noise Cancellationcontrol cu simple atingeridesign nou cu gel din silicon pentru ureche (1 marime)redare audio de 4-6 ore sau peste 3 ore de vorbit cu o singura incarcareincarcare in carcasa tip acumulator: 350mAh timp incarcare: 1h timp operare: 3.5h timp standby: 24hgreutate casti: 3.5 g fiecaregreutate carcasa: 45.6 gdimensiune casca: 3.09 x 2.18 x 2.4 cmdimensiune carcasa: 4.52 x 6.06 x 2.17 cmcarcasa are conector de incarcare Lightningpachetul contine: casti, carcasa de incarcare, cablu Lightinig Inainte de prima utilizare castile trebuie incarcate la maxim(2-2.5 ore). Exemplu branduri compatibile: Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi Culoare: Verde pal Atentie ! Acesta nu este un produs Apple.
  • Este un produs similar compatibil cu majoritatea dispozitivelor bluetooth de pe piata . Baterie Externa 20000mAh cu 3 Porturi USB si Lanterna incorporata, Bej Descriere Bateria externa Power Box este compatibila cu toate telefoanele mobile, tablete, smartphones, e-book reader, iPad, GPS-uri, PSP, camere foto/video si a altor echipamente care se pot alimenta de la USB 5V.
  • Compatibila cu aproape toate brandurile de telefoane mobile ca de ex: Nokia, Apple, Samsung, Blackberry, HTC, LG etc.
  • Este foarte utila in situatia cand nu aveti acces la o sursa de incarcare conventionala sau cand calatoriti in zone fara electricitate, in excursii, pe munte etc.
78.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Descriere raza de actiunepana la 10 m wireless
Bluetooth 5.0 - conectivitateA2dp
Cancellation- control cu simple atingeri- design nou cu gel din silicon pentru ureche (1 marime)- redare audio de 4-6 ore sau peste 3 ore de vorbit cu o singura incarcare- incarcare in carcasa - tip acumulator350mah timp incarcare1h timp operare35h timp standby24h greutate casti35 g fiecare greutate carcasa456 g dimensiune casca309 x 218 x 24 cm dimensiune carcasa452 x 606 x 217 cm carcasa are conector de incarcare
Lightning- pachetul contineCasti carcasa de incarcare cablu
Exemplu branduri compatibileApple
CuloareVerde pal
Bej
Compatibila cu aproape toate brandurile de telefoane mobile ca de exNokia
Formatare bateriei
Usb3 tensiune de iesire50v curent de iesire (port 1)1a
Max · curent de iesire (port 2)2a
Max · curent de iesire (port 3)2a
Max (cand folositi un port curent de iesire15a cand folositi 3 porturi curent de iesire1a fiecare)
promo: casti bluetooth wireless tip airpods pro tws+baterie externa 20000 mah, 3 porturi usb, lanterna

promo: casti bluetooth wireless tip airpods pro tws+baterie externa 20000 mah, 3 porturi usb, lanterna

78.99 Lei