Protectie spate Baseus armor wisas9-yj01 pentru samsung galaxy s9 g960 (negru)
Baseus

Protectie spate Baseus armor wisas9-yj01 pentru samsung galaxy s9 g960 (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Baseus Husa Silicon Armor Samsung Galaxy S9 G960 Black Husa Silicon Armor pentru Samsung Galaxy S9 G960 de la Baseus iti protejeaza telefonul impotriva zgarieturilor si socurilor, datorita materialului durabil din care este confectionata.
  • Siliconul flexibil este intarit in marginile de jos si sus cu un alt strat de silicon un pic mai dur pentru a absorbi cu succes eventualele socuri.
  • Prezinta la exterior un design slim, placut la atingere ce nu permite alunecarea din mana.
  • Montarea si demontarea se realizeaza cu usurinta datorita flexibilitatii.
  • Nu este necesara indepartarea acesteia atunci cand doriti sa incarcati wireless telefonul.
  • Husa are decupaje precise pentru toate porturile si functiile smartphone-ului dumneavoastra, iar butoanele sunt acoperite pentru protectie sporita.
  • De asemenea in jurul camerei este usor inaltata pentru a proteja camera atunci cand telefonul este asezat pe o suprafata plana.
  • Caracteristici: material: TPU silicon protejeaza impotriva zgarieturilor si socurilor doua straturi de silicon sus si jos flexibila design slim montare si demontare usoara decupaje precise pentru porturi butoane acoperite compatibila cu incarcarea wireless inaltata in jurul camerei culoare: Transparent cu marginile de sus si jos negre dedicat Samsung Galaxy S9 G960 . Samsung Electronics Co., Ltd. se angajează în fabricarea și vânzarea de electronice și periferice pentru computer.
  • Compania operează prin următoarele divizii de afaceri: Consumer Electronics, Tehnologia informației și comunicații mobile și soluții pentru dispozitive.
  • Divizia de afaceri Consumer Electronics oferă televiziune prin cablu, monitor, imprimantă, aparate de aer condiționat, frigidere, mașini de spălat și dispozitive medicale.
33.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici materialtpu silicon protejeaza impotriva zgarieturilor si socurilor doua straturi de silicon sus si jos flexibila design slim montare si demontare usoara decupaje precise pentru porturi butoane acoperite compatibila cu incarcarea wireless inaltata in jurul camerei culoaretransparent cu marginile de sus si jos negre dedicat
Compania opereaza prin urmatoarele divizii de afaceriConsumer

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri huse telefoane

Categorii Baseus

Protectie spate Baseus armor wisas9-yj01 pentru samsung galaxy s9 g960 (negru)

Protectie spate Baseus armor wisas9-yj01 pentru samsung galaxy s9 g960 (negru)

33.00 Lei

Cautari frecvente