Protectie spate Baseus half to half sun-s-ip7g2201d pentru iphone 7 (transparent/albastru)
Baseus

Protectie spate Baseus half to half sun-s-ip7g2201d pentru iphone 7 (transparent/albastru)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Baseus Half to Half Carcasa TPU Silicon-Hard iPhone 7 Dark Blue Carcasa Half to Half pentru iPhone 7 de la Baseus este confectionata din materiale de calitate, silicon si policarbonat, rezistente la uzura in timp si care ofera telefonului dumneavoastra protectia de care are nevoie impotriva zgarieturilor, prafului si socurilor usoare.
  • Designul este unul special, cu jumatatea de sus din silicon transparet si cealalta jumatate din policarbonat colorat cu textura asemanatoare pielii.
  • Husa are butoanele acoperite pentru protectie sporita, iar accesul la porturile si functionalizatile telefonului se face usor datorita decupajelor precise.
  • Siliconul moale permite montarea si demontarea husei foarte usor, de tip snap-on.
  • Caracteristici: material: TPU Silicon si policarbonat (PC) protejeaza impotriva zgarieturilor, prafului si socurilor usoare decupaje precise pentru porturile smartphone-ului montare/ demontare de tip snap-on design aparte, jumatate transparent si jumatate colorat partea colorata are textura asemanatoare pielii culoare: transparent + albastu inchis dedicat: iPhone 7 ..
51.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici materialtpu
Silicon si policarbonat (pc) - protejeaza impotriva zgarieturilor, prafului si socurilor usoare - decupaje precise pentru porturile smartphone-ului - montare/ demontare de tip snap-on - design aparte, jumatate transparent si jumatate colorat - partea colorata are textura asemanatoare pielii - culoareTransparent albastu inchis dedicatiphone 7

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri huse telefoane

Categorii Baseus

Protectie spate Baseus half to half sun-s-ip7g2201d pentru iphone 7 (transparent/albastru)

Protectie spate Baseus half to half sun-s-ip7g2201d pentru iphone 7 (transparent/albastru)

51.99 Lei

Cautari frecvente