Protectie spate Baseus water modelling wiapiphx-sh04 pentru iphone x (transparent/roz)
Baseus

Protectie spate Baseus water modelling wiapiphx-sh04 pentru iphone x (transparent/roz)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Baseus Husa Water Modelling iPhone X Transparent Pink Husa Water Modelling pentru iPhone X de la Baseus este construita din TPU silicon flexibil, suprafata de pe spate este usor in relief lasand impresia unor valuri.
  • Design-ul este unul placut, modern si pastreaza aspectul original al telefonului.
  • Aceasta husa iti protejeaza telefonul impotriva zgarieturilor si socurilor, siliconul de calitate absorbind cu succes un eventual impact.
  • Butoanele sunt acoperite pentru protectie suplimentara fara a afecta functionalitatea acestora, are decupaje exacte pentru porturi.
  • Materialul flexibil faciliteaza o montare/demontare usoara.
  • Marginile husei sunt putin curbate peste ecran, asigurand protectia acestuia daca pui telefonul cu fata in jos.
  • De asemenea in jurul camerei este usor inaltata pentru un plus de protectie.
  • Fiind o husa slim nu este necesara indepartarea acesteia atunci cand doriti sa incarcati telefonul wireless.
  • Alege acum protectia potrivita pentru tine!
  • Caracteristici: material: TPU silicon flexibil protectie eficienta impotriva loviturilor si zgarieturilor design in relief ce imita valurile slim compatibila cu incarcarea wireless butoane acoperite protectie camera foto husa este putin mai ridicata in jurul camerei montare/demontare facila culoare: Roz transparent dedicat iPhone X ..
15.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici materialtpu silicon flexibil protectie eficienta impotriva loviturilor si zgarieturilor design in relief ce imita valurile slim compatibila cu incarcarea wireless butoane acoperite protectie camera foto husa este putin mai ridicata in jurul camerei montaredemontare facila culoareroz transparent dedicat iphone

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri huse telefoane

Categorii Baseus

Protectie spate Baseus water modelling wiapiphx-sh04 pentru iphone x (transparent/roz)

Protectie spate Baseus water modelling wiapiphx-sh04 pentru iphone x (transparent/roz)

15.00 Lei

Cautari frecvente