Protectie spate Eiger north egca00135 pentru huawei p30 lite (negru)
Eiger

Protectie spate Eiger north egca00135 pentru huawei p30 lite (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Carcasa Noth Case de la Eiger pentru Huawei P30 Lite este confectionata din doua straturi: unul interior din material flexibil (TPU silicon) si unul exterior din material dur (Policarbonat). Materialul din interior preia socurile, iar policarbonatul exterior protejeaza telefonul dumneavoastra impotriva zgarieturilor si cazaturilor.
  • Este testata si proiectata pentru a rezista cazaturilor de la inaltimi de pana la 1.8 metri, marginile ramei putin inaltate protejand si ecranul.
  • Caracteristicile robuste, texturate, anti-alunecare asigura carcasei o aderenta excelenta in mana.
  • Are decupaje exacte pentru toate porturile si functionalitatile telefonului, iar butoanele negre integrate aduc un plus de protectie si eleganta prin finisajele premium.
  • Pentru protectie completa se recomanda utilizarea cu o folie de protectie pentru ecran.
  • Caracterisitici: material: TPU silicon + Policarbonat doua straturi de protectie material flexibil in interior si dur la exterior protectie impotriva cazaturilor si zgarieturilor testata impotriva cazaturilor de pana la 1.8 m margini inltate pentru a proteja display-ul suprafata mata, usor texturata, anti-alunecare decupaje exacte butoane acoperite culoare: Negru compatibil: Huawei P30 Lite.
  • Fondată în 1987, Huawei este un furnizor global de infrastructură și dispozitive inteligente pentru tehnologia informației și comunicațiilor (TIC). Avem peste 194.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni, deservind peste trei miliarde de oameni din întreaga lume.
  • Viziunea și misiunea noastră este de a aduce digitalul către fiecare persoană, casă și organizație pentru o lume complet conectată, inteligentă. În acest scop, vom conduce conectivitate omniprezentă și vom promova accesul egal la rețele; aduceți cloud și inteligență artificială în toate cele patru colțuri ale pământului pentru a vă oferi o putere de calcul superioară acolo unde aveți nevoie de ea, când aveți nevoie de ea; construiți platforme digitale pentru a ajuta toate industriile și organizațiile să devină mai agile, eficiente și dinamice; redefiniți experiența utilizatorului cu AI, făcând-o mai personalizată pentru oameni în toate aspectele vieții lor, indiferent dacă sunt acasă, la birou sau în deplasare.
  • Huawei este o companie privată deținută integral de angajații săi.
  • Prin Uniunea Huawei Investment & Holding Co., Ltd., implementăm un sistem de participare a angajaților care implică 104.572 de angajați.
49.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

StraturiUnul interior din material flexibil (tpu silicon) si unul exterior din material dur (policarbonat)
Caracterisitici materialtpu silicon
Policarbonat - doua straturi de protectie - material flexibil in interior si dur la exterior - protectie impotriva cazaturilor si zgarieturilor - testata impotriva cazaturilor de pana la 1.8 m - margini inltate pentru a proteja display-ul - suprafata mata, usor texturata, anti-alunecare - decupaje exacte - butoane acoperite - culoareNegru

Reduceri huse telefoane

Categorii Eiger

Protectie spate Eiger north egca00135 pentru huawei p30 lite (negru)

Protectie spate Eiger north egca00135 pentru huawei p30 lite (negru)

49.00 Lei

Cautari frecvente