Protectie spate Extasin perfumable jet black ext0096 pentru samsung galaxy a5 2017 (transparent/negru)
Extasin

Protectie spate Extasin perfumable jet black ext0096 pentru samsung galaxy a5 2017 (transparent/negru)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Extasin Carcasa Perfumable Samsung Galaxy A5 (2017) Jet Black (contine disc din ceramica ce poate fi parfumat) Carcasa Parfumable de la Extasin pentru Samsung Galaxy A5 (2017) ofera pe langa protectie telefonului impotriva zgarieturilor si socurilor usoare, posibilitatea personalizarii acestuia cu parfumul preferat.
  • Ceramica EXTASIN este fabricata in Franta si ofera parfumul pe care il alegeti pe tot parcursul zilei, fara distorsiuni, astfel incat de fiecare data cand utilizati telefonul va va delecta simturile olfactive.
  • Carcasa este realizata din material plastic dur, iar pe spate este acoperita cu piele pentru un design modern si o aderenta buna in mana, fiind foarte moale si placuta la atingere.
  • Are decupaje largi pentru butoane, porturi si functionalitatile telefonului.
  • Pasi de urilizare EXTASIN: 1. Scoateti usor discul de ceramica din recipient folosind o moneda, un token sau unghia. 2. Plasati ceramica intr-o farfurie sau in alt suport neutru, nu o asezati pe suport sensibil, cum ar fi piele de mobilier. 3. Pentru prima utilizare, se recomanda sa se satureze miezul ceramic cu 2 sau 3 spray-uri pe fiecare parte, permitand sa se usuce aproximativ 1 minut intre fiecare pulverizare, apoi pulverizati cat considerati necesar. 4. Cand ceramica este uscata, trebuie sa o reintroduceti usor in recipient.
  • Caracteristici: material plastic dur + piele impotriva zgarieturilor si socurilor usoare decupaje largi permite personalizarea cu parfumul preferat disc ceramic inclus in pachet culoare: Transparenta cu piele pe spate model Jet Black dedicat: Samsung Galaxy A5 (2017) . Samsung Electronics Co., Ltd. se angajează în fabricarea și vânzarea de electronice și periferice pentru computer.
  • Compania operează prin următoarele divizii de afaceri: Consumer Electronics, Tehnologia informației și comunicații mobile și soluții pentru dispozitive.
  • Divizia de afaceri Consumer Electronics oferă televiziune prin cablu, monitor, imprimantă, aparate de aer condiționat, frigidere, mașini de spălat și dispozitive medicale.
  • Divizia de afaceri Tehnologia informației și comunicații mobile oferă produse portabile, sisteme de comunicații, computere și camere digitale.
  • Divizia de afaceri Device Solutions cuprinde memorie, circuit integrat la scară largă a sistemului și diodă emițătoare de lumină. Compania a fost fondată pe 13 ianuarie 1969 și are sediul în Suwon, Coreea de Sud...
35.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Extasin1
Caracteristici material plastic dur piele impotriva zgarieturilor si socurilor usoare decupaje largi permite personalizarea cu parfumul preferat disc ceramic inclus in pachet culoaretransparenta cu piele pe spate model
Black - dedicatSamsung
Compania opereaza prin urmatoarele divizii de afaceriConsumer

Reduceri huse telefoane

Protectie spate Extasin perfumable jet black ext0096 pentru samsung galaxy a5 2017 (transparent/negru)

Protectie spate Extasin perfumable jet black ext0096 pentru samsung galaxy a5 2017 (transparent/negru)

35.00 Lei

Cautari frecvente