Protectie spate Just Must glass gradient jmgpa718pg pentru samsung galaxy a7 2018 (multicolor)
Just Must

Protectie spate Just Must glass gradient jmgpa718pg pentru samsung galaxy a7 2018 (multicolor)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Just Must Carcasa Glass Gradient Samsung Galaxy A7 (2018) Purple-Green (spate din sticla) Carcasa Glass Gradient de la Just Must pentru Samsung Galaxy A7 (2018) asigura o protectie ridicata datorita spatelui multistrat si protectiei 360 grade a marginilor (de jur imprejur, fara parti neacoperite). Structura multistrat a spatelui este alcatuita dintr-o combinatie de material TPU dur pentru ranforsare la interior si sticla temperata la exterior pentru preluarea si atenuarea socurilor.
  • De asemenea sticla confera carcasei un aspect lucios si elegant precum si o calitate de exceptie a printului in doua culori gradient.
  • Marginile sunt realizate din material TPU flexibil care absorb socurile unui eventual impact si faciliteaza o montare/demontare usoara pe telefon.
  • Prezinta decupaje pentru acces facil la toate porturile si functionalitatile telefonului, iar butoanele sunt acoperite pentru un plus de protectie.
  • Astfel telefonul este protejat eficient impotriva zgarieturilor si socurilor.
  • Carcasele de sticla Just Must Glass Gradient sunt subtiri si nu adauga volum telefonului in comparatie cu alte carcase anti-shock.
  • Caracteristici: materiale: Plastic TPU dur + Sticla + TPU flexibil tip silicon (multistrat) impotriva zgarieturilor si socurilor spatele este din sticla design placut colorat pe spate in doua culori gradient aspect lucios margini flexibile montare/demontare usoara slim butoane acoperite (protectie 360 grade) decupaje exacte dedicat: Samsung Galaxy A7 (2018) . Samsung Electronics Co., Ltd. se angajează în fabricarea și vânzarea de electronice și periferice pentru computer.
  • Compania operează prin următoarele divizii de afaceri: Consumer Electronics, Tehnologia informației și comunicații mobile și soluții pentru dispozitive.
  • Divizia de afaceri Consumer Electronics oferă televiziune prin cablu, monitor, imprimantă, aparate de aer condiționat, frigidere, mașini de spălat și dispozitive medicale.
  • Divizia de afaceri Tehnologia informației și comunicații mobile oferă produse portabile, sisteme de comunicații, computere și camere digitale.
59.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici materialeplastic
Tpu flexibil tip silicon (multistrat) - impotriva zgarieturilor si socurilor - spatele este din sticla - design placut colorat pe spate in doua culori gradient - aspect lucios - margini flexibile - montare/demontare usoara - slim - butoane acoperite (protectie 360 grade) - decupaje exacte - dedicatSamsung
Compania opereaza prin urmatoarele divizii de afaceriConsumer

Reduceri huse telefoane

Categorii Just Must

Protectie spate Just Must glass gradient jmgpa718pg pentru samsung galaxy a7 2018 (multicolor)

Protectie spate Just Must glass gradient jmgpa718pg pentru samsung galaxy a7 2018 (multicolor)

59.00 Lei

Cautari frecvente