Protectie spate Lemontti hard rubber slim pentru sony xperia xz premium (negru)
Lemontti

Protectie spate Lemontti hard rubber slim pentru sony xperia xz premium (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Lemontti Husa Hard Rubber Slim Sony Xperia XZ Premium Negru Husa Hard Rubber de la Lemontti are un design simplu, cu aspect cauciucat, foarte fin si placut la atingere.
  • Este o protectie foarte subtire, nu adauga volum telefonului tau, iar textura materialului impiedica alunecarea.
  • Protectie slim ce se potriveste perfect pe spatele telefonului tau.
  • Decupajele permit accesarea butoanelor de volum si a camerei foto, o husa ce-ti protejeaza telefonul de zgarieturi, lovituri si praf.
  • CARACTERISTICI: materiale de calitate suprafata fina placuta la atingere potrivire perfecta pe telefonul tau finisaje discrete ce ofera un aspect placut telefonului protejeaza telefonul de lovituri, zgarieturi, praf decupajele permit accesarea butoanelor de volum si a camerei foto protectie slim ce se potriveste perfect pe spatele telefonului tau culoare Negru dedicat Sony Xperia XZ Premium.
  • Sony Corp. se angajează în dezvoltarea, proiectarea, fabricarea și vânzarea de echipamente electronice, instrumente, dispozitive, console de jocuri și software pentru consumatori, profesioniști și piețe industriale.
  • Funcționează prin următoarele segmente: servicii de jocuri și rețea, muzică, imagini, divertisment și sunet la domiciliu, produse și soluții pentru imagini, comunicații mobile, semiconductori, servicii financiare și toți ceilalți.
  • Segmentul Jocuri și servicii de rețea se ocupă de mașini de jocuri, software și servicii de rețea.
  • Segmentul Muzică produce și publică muzică și oferă platforme media de imagine.
  • Segmentul Pictures se ocupă de producția de filme, crearea de programe de televiziune și rețelele media.
19.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici materiale de calitate suprafata fina placuta la atingere potrivire perfecta pe telefonul tau finisaje discrete ce ofera un aspect placut telefonului protejeaza telefonul de lovituri zgarieturi praf decupajele permit accesarea butoanelor de volum si a camerei foto protectie slim ce se potriveste perfect pe spatele telefonului tau culoare
Functioneaza prin urmatoarele segmenteServicii de jocuri si retea muzica imagini divertisment si sunet la domiciliu produse si solutii pentru imagini comunicatii mobile semiconductori servicii financiare si toti ceilalti

Reduceri huse telefoane

Categorii Lemontti

Protectie spate Lemontti hard rubber slim pentru sony xperia xz premium (negru)

Protectie spate Lemontti hard rubber slim pentru sony xperia xz premium (negru)

19.00 Lei

Cautari frecvente