Puzzle Karemi, fetita cu chibrituri, 48 piese, nr 13
Karemi

Puzzle Karemi, fetita cu chibrituri, 48 piese, nr 13

Vezi magazinul Kubato
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Puzzle Karemi.
  • Fetita cu chibrituri. 48 piese. nr 13Esti pregatit pentru o poveste formidabila?Caracteristici:Combina corect cele 48 de piese si participa si tu la o poveste . incredibila din gama de puzzle-uri KAREMI.
  • Puzzle-ul a fost conceput special pentru a dezvolta simtul de observatie. orientarea spatiala si acuitatea vizuala.Construieste puzzle-ul cu piese din carton rezistent si alatura-te petrecerii.
  • Contribuie la dezvoltarea indemanarii. a imaginatiei si a dexteritatiiDimensiune puzzle: 180 x 255 mmGreutate aprox.: 0.300 kgVarsta recomandata: 4 8 aniAtentie!Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala. existand pericolul de sufocare.Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor.Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului.Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.Pastrati jucaria/produsul departe de foc. feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
9.99 LeiPret vechi: 14.00 LeiDiscount 29%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Formidabila?caracteristiciCombina corect cele 48 de piese si participa si tu la o povestenbsp incredibila din gama de puzzleuri
Contribuie la dezvoltarea indemanarii. a imaginatiei si a dexteritatiidimensiune puzzle180 x 255 mmgreutate aprox0300 kgvarsta recomandata4 8 aniatentiecontraindicat copiilor mai mici de 3 anijucariaprodusul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocarenu lasati ambalajele jucariilorproduselor la indemana copiilorindepartati orice ambalaj al jucarieiprodusului inainte de a da jucariaprodusul copiluluiva rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joacafoloseste acest produspastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoarepastrati jucariaprodusul departe de foc feriti jucariaprodusul de temperaturi ridicate si umiditate

Reduceri jucarii copii

Categorii Karemi

Branduri puzzle

Puzzle Karemi, fetita cu chibrituri, 48 piese, nr 13

Puzzle Karemi, fetita cu chibrituri, 48 piese, nr 13

9.99 Lei

Cautari frecvente