Waxiba Radio portabil 3 benzi, mp3 player, sd, usb, control volum, rosu negru
Waxiba

Waxiba Radio portabil 3 benzi, mp3 player, sd, usb, control volum, rosu negru

Vezi magazinul Cartuseria
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Radio portabil 3 benzi, MP3 player, SD, USB, control volum, rosu negru Acest radio portabil cu efect retro va ofera posibilitatea sa fiti la curent cu cele mai noi stiri sau sa ascultati muzica preferata atat acasa, cat si la birou sau in aer liber, datorita porturilor de conectare USB, AUX si SD.
  • Dispune de 3 benzi de frecventa radio, si anume: FM, AM si SW pe care le puteti schimba dupa preferinte, dar si de un buton de pornite/oprire.
  • Este prevazut de asemenea cu un indicator LED pentru redare MP3 si un indicator care arata nivelul de incarcare.
  • Functioneaza in 3 moduri diferite: prin alimentare la priza de 220V, cu ajutorul bateriei reincarcabile sau cu ajutorul a 4 baterii D/LR20. Pentru un transport mai usor, acesta este prevazut cu o curea de mana care poate fi reglata pe lungime.
  • Specificatii: radio portabil; efect retro; putere maxima 13W; 3 benzi de frecventa radio FM/AM/SW; banda de frecventa AM 530-1600KHz, banda FM 88-108MHz, banda SW 8-16MHz; control volum cu indicator LED; buton pornire/oprire; buton pentru schimbarea frecventei radio; buton pentru schimbare mod functionare MP3/FM/AM/SW; MP3 player cu suport card SD/USB; intrare mufa telefon, intrare auxiliara si intrare AC/DC; indicator LED pentru redare MP3 si indicare nivel de incarcare; antena telescopica cu sensibilitate ridicata; curea reglabila pentru transport; difuzor incorporat cu diametrul de 11 cm; 3 moduri diferite de functionare: la priza (cablu inclus), 4 baterii D/LR20 sau cu baterie reincarcabila incorporata; alimentare priza AC 220V / 50Hz; alimentare baterii DC 6V (UM 1x4 bucati); lungime cablu de alimentare la priza: 1.4 m; compartiment pentru baterii (bateriile nu sunt incluse); material ABS; dimensiuni 19 x 23 x 9 cm; culoare rosu, negru.
98.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

AnumeFm
Functioneaza in 3 moduri diferitePrin alimentare la priza de 220v cu ajutorul bateriei reincarcabile sau cu ajutorul a 4 baterii
Specificatii radio portabil
- 3 moduri diferite de functionareLa priza (cablu inclus) 4 baterii
- lungime cablu de alimentare la priza14 m

Categorii Waxiba

Branduri boxe & difuzoare

Waxiba Radio portabil 3 benzi, mp3 player, sd, usb, control volum, rosu negru

Waxiba Radio portabil 3 benzi, mp3 player, sd, usb, control volum, rosu negru

98.00 Lei

Cautari frecvente