Radio portabil Philips ae2430 (negru/argintiu)
Philips

Radio portabil Philips ae2430 (negru/argintiu)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă Ecranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.
  • Difuzor integrat pentru a asculta la radio la volum ridicat şi o calitate bună Un difuzor oferă o calitate bună a sunetului pentru o audiţie mai plăcută. Indicatorul pentru baterie descărcată care vă informează despre nivelul de încărcare Indicatorul pentru baterie descărcată se aprinde când nivelul de încărcare este scăzut.
  • Funcţionare cu alimentare de la priză sau cu baterii pentru o amplasare flexibilă Alimentaţi aparatul dvs. radio Philips cu baterii sau direct de la priză şi bucuraţi-vă de comoditate sporită şi flexibilitate.
  • Când o priză electrică nu este accesibilă sau când nu doriţi cabluri inestetice care să atârne, utilizaţi aparatul simplu cu baterii.
  • Când aveţi nevoie de o sursă de alimentare continuă şi stabilă, conectaţi aparatul direct la o priză de perete.
  • Acum vă puteţi bucura cu adevărat de libertatea de audiţie oriunde doriţi.
  • Reglare digitală cu presetări pentru mai mult confort Funcţie ceas integrată Un ceas încorporat arată ora cu precizie.
  • Când radioul este oprit, afişajul ceasului se activează pentru comoditate sporită.Mufă pentru căşti stereo pentru o audiţie muzicală superioară Conectează-ţi căştile la acest dispozitiv Philips pentru o experienţă de ascultare mai intimă ori de câte ori doreşti.
  • Te poţi bucura de muzica favorită cu un sunet de excepţie, fără a-i deranja pe ceilalţi, conectând căştile la acest dispozitiv.. Royal Philips NV este o companie de tehnologie, care se angajează pe piețele sănătății, iluminatului și bunăstării consumatorilor.
  • Funcționează prin următoarele segmente: sănătate personală, diagnostic și tratament, îngrijire conectată și informatică despre sănătate și altele.
269.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri radio

Categorii Philips

Radio portabil Philips ae2430 (negru/argintiu)

Radio portabil Philips ae2430 (negru/argintiu)

269.99 Lei

Cautari frecvente