Rasnita electrica de cafea Eldom, mk160, 140w, 100 g, negru
Eldom

Rasnita electrica de cafea Eldom, mk160, 140w, 100 g, negru

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.
  • Rasnita de cafea electrica Eldom MK160 MILL Cafeaua isi pierde pana la 70% din aroma si aroma in cateva minute dupa macinare, asa ca este foarte important sa se efectueze procesul de macinare chiar inainte de preparare.
  • Folositi masina de macinat Elom MK160 Mill pentru aceasta.
  • Bavurile sale durabile nu se toaca, ca in cazul rasnitelor cu impact, ceea ce provoaca arderea suplimentara a cafelei prin forte de frecare si isi pierde aroma data de procesele de prajire, iar boabele macina cu adevarat, pastrand aroma, intensitatea si aciditatea dorite. cafeaua.
  • Polizorul Eldom MK160 Mill are un buton care va permite sa reglati gradul de grosieritate de macinare.
  • Rasnita este practica si usor de folosit – are un recipient detasabil, usor de curatat pentru cafea macinata, antiderapant, asigurand o prindere perfecta a piciorului, si un loc practic pentru ascunderea cordonului in carcasa.
  • Poate tine pana la 100 g din boabele preferate, iar datorita ajustarii poti alege numarul de portii preparate de la 2 la 12. Cafeaua macinata din moara MK160 este perfecta pentru utilizarea in aparatele de cafea, metode alternative, precum precum si in fabricarea clasica turceasca.
  • Specificatie: recipient de cafea macinata practic, detasabil picioare antiderapante -recipient mare, transparent pentru fasole cu o capacitate de 100 g -lampa de control -protectie impotriva pornirii accidentale -loc convenabil si practic pentru cablu in carcasa bavuri durabile si fiabile -reglarea comoda a cantitatii de cafea macinata de la 2 la 12 cesti -putere: 140W
149.99 LeiPret vechi: 160.99 LeiDiscount 7%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

NotaAceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana
Specificatie recipient de cafea macinata practic detasabil picioare antiderapante recipient mare transparent pentru fasole cu o capacitate de 100 g lampa de control protectie impotriva pornirii accidentale loc convenabil si practic pentru cablu in carcasa bavuri durabile si fiabile reglarea comoda a cantitatii de cafea macinata de la 2 la 12 cesti putere140w

Reduceri rasnite

Categorii Eldom

Rasnita electrica de cafea Eldom, mk160, 140w, 100 g, negru

Rasnita electrica de cafea Eldom, mk160, 140w, 100 g, negru

149.99 Lei

Cautari frecvente