Razatoare multifunctionala 9 in 1 cu strecuratoare

Razatoare multifunctionala 9 in 1 cu strecuratoare

Vezi magazinul Techstar
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Un accesoriu de bucătărie care face cât 9 Răzătoarea multifuncțională SuperCut vă permite să tăiați și să radeți fructele sau legumele într-un mod rapid, ușor și igienic.
  • Puteți alege dintre cele 7 lame de oțel inoxidabil interschimbabile. În timpul rasului ajutați-vă de accesoriul pentru ținere pentru a nu vă tăia . Legumele feliate sunt colectate într-un bol cu strecurătoare încorporată. Când doriți să o spălați, pur și simplu înclinați vasul și scurgeți legumele cu mâna.
  • Rapid, ușor și practic.
  • Posibilități infinite de utilizare: pregătiți salate, legume pentru coacere, fructe pentru deserturi, cartofi pentru prăjit, castraveți pentru cocktail-uri, gustări pentru copii și multe altele! ✔ 7 lame ascuțite pentru diferite dimensiuni de feliere✔ Decojitor manual pentru legume cu coaja✔ Strecurătoare rotativă practică✔ Nu există risc de tăieturi✔ Înlocuirea rapidă și ușoară a lamei✔ Fundul antiderapant al recipientului se sprijină ferm pe suprafețele de lucru Material: PP + ABS + TPR Material lame: oțel inoxidabil Dimensiune: 24 x 24 x 12 cm Pachetul conține Vas Strecurătoare 7 lame ascuțite din oțel inoxidabil Peeler de mână Prindere pentru protecție împotriva tăierilor ..
59.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

UtilizarePregatiti salate legume pentru coacere fructe pentru deserturi cartofi pentru prajit castraveti pentru cocktailuri gustari pentru copii si multe altele 7 lame ascutite pentru diferite dimensiuni de feliere
MaterialPp
Material lameOtel inoxidabil
Dimensiune24 x 24 x 12 cm

Reduceri casa & gradina

Razatoare multifunctionala 9 in 1 cu strecuratoare

Razatoare multifunctionala 9 in 1 cu strecuratoare

59.00 Lei

Cautari frecvente