Receiver auto Baseus qiyin aux wxqy-01, bluetooth, microfon, jack 3.5mm (negru)
Baseus

Receiver auto Baseus qiyin aux wxqy-01, bluetooth, microfon, jack 3.5mm (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Receiver-ul Qiyin AUX Bluetooth Baseus vine in ajutorul masinilor cu port Jack 3.5mm audio fara Bluetooth.
  • Se utilizeaza foarte usor nefiind nevoie sa instalati un soft: trebuie introdus in portul Jack, conectat la telefon si muzica din acesta se va auzi in sistemul audio al masinii.
  • De asemenea functioneaza la fel pentru apeluri sau pentru redarea instructiunilor GPS de pe telefon.
  • Tehnologia Bluetooth 5.0 ofera o raza de actiune de pana la 10 metri si o conexiune stabila, fara lag.
  • Calitatea sunetului se apropie de cea a CD-urilor audio.
  • Permite conectarea a doua telefoane simultan (daca al 2-lea dispozitiv nu poate gasi receiverul BSBA-02 deconectati primul dispozitiv si cautati din nou receiverul cu al 2-lea dispozitiv). Datorita dimensiunilor si greutatii reduse se poate utiliza cu sistemele audio ale masinilor, cu boxele si chiar castile cu port Jack 3.5mm si alimentare separata sau cu baterie transformandu-le astfel in dispozitve wireless.
  • Receiverul Qiyin Baseus se incarca cu ajutorul unui cablu microUSB (inclus in pachet) si are o baterie ce ofera autonomie de pana la 10 ore.
  • Cu ajutorul butoanelor aflate pe suprafata receiver-ului se pot prelua/inchide apeluri, ajusta volumul sau controla playlist-ul muzical.
  • Are microfon integrat pentru apeluri si led indicator.
  • Caracteristici: receiver audio Jack 3.5mm (AUX) Bluetooth 5.0 transforma boxe si casti Jack 3.5mm in boxe si casti wireless raza de actiune: pana la 10 metri se poate conecta la doua telefoane simultan nu necesita instalare software microfon incorporat suporta apeluri caliatate superioara a sunetului dimensiuni reduse greutate: 12.3 grame butoane pentru controlul apelurilor si playlist-ului capacitate baterie: 145 mAh autonomie: pana la 10 ore cablu microUSB inclus lungime cablu: 50 cm frecventa raspuns: 50Hz 20kHz sensibilitate microfon: -42db SNR (Signal to Noise Ratio): 75db culoare: Negru
64.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SoftTrebuie introdus in portul
Caracteristici receiver audio
Jack 3.5mm in boxe si casti wireless - raza de actiunePana la 10 metri se poate conecta la doua telefoane simultan nu necesita instalare software microfon incorporat suporta apeluri caliatate superioara a sunetului dimensiuni reduse greutate123 grame butoane pentru controlul apelurilor si playlistului capacitate baterie145 mah autonomiepana la 10 ore cablu microusb inclus lungime cablu50 cm frecventa raspuns50hz 20khz sensibilitate microfon42db
Ratio)75db culoarenegru

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri diverse auto

Categorii Baseus

Receiver auto Baseus qiyin aux wxqy-01, bluetooth, microfon, jack 3.5mm (negru)

Receiver auto Baseus qiyin aux wxqy-01, bluetooth, microfon, jack 3.5mm (negru)

64.99 Lei

Cautari frecvente