Recorder video Atomos ninja v, 5inch, 5k, hdr, 10bit, touchscreen (negru)
Atomos

Recorder video Atomos ninja v, 5inch, 5k, hdr, 10bit, touchscreen (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Recorder Video Atomos Ninja V, 5inch, 5K, HDR, 10bit, Touchscreen, Black Atomos Ninja V 5inch 4K HDMI Recording Monitor este un 5inch pe camera monitor / recorder care inregistreaza si joaca o copie de rezerva la ICD 4K si inregistrari pentru a construit scop mini-SSD uri.
  • Acest monitor poate inregistra Apple ProRes Raw pana la DCI 4K60 direct de la senzorul camerelor selectate.
  • Caracteristicile afisajului includ un ecran pe 10 biti cu o luminozitate de 1000 cd/m², tehnologia AtomHDR pentru monitorizarea precisa a inregistrarilor dvs. gamma si suport pentru formatele de jurnal populare de la Sony, ARRI, Canon, JVC, Panasonic, Nikon, RED, Sony, si camere Z CAM.
  • Construit pentru a rezista rigorilor productiei, Ninja V are un sasiu din aluminiu si puteri de la o singura baterie din seria L.
  • Caracteristicile suplimentare includ o varietate de instrumente de analiza a expunerii pe ecran, incadrare, de-strangere anamorifica si instrumente de asistenta la focalizare.
  • Modulele AtomX SDI, AtomX SYNC, Connect 4K si o cheie de licenta SDI Raw disponibile separat pentru a extinde si mai mult capacitatile Ninja V.
  • Actualizarea firmware-ului 10.61 aduce secvente de cod de timp personalizate care pot fi salvate ca un singur fisier.
  • Ecran vizibil la lumina zilei de 5 inchi Ninja V dispune de un ecran LCD IPS de 5 inchi, care este iluminat de o lumina de fundal LED stralucitoare de 1000 cd/m², ceea ce face posibila vizualizarea in lumina zilei fara a necesita o hota.
  • In plus, ecranul este, de asemenea, calibrat in culori din fabrica pentru a asigura o precizie. reprezentarea imaginii.
  • Codecuri de inregistrare inclusiv Raw prin HDMI Inregistrati Apple ProRes si ProRes Raw cu anumite camere la viteze de pana la DCI 4K60 si pana la 120 fps in HD Permite captura ProRes Raw cu camere mai mici, mai rentabile, fara oglinda Compatibilitatea Avid DNx permite camera larga si compatibilitatea software-ului de editare Ecran luminos de 5 inchi cu AtomHDR Afisati peste zece trepte ale intervalului dinamic al imaginii de jurnal a camerei dvs. cu AtomHDR Afisaj 1920 x 1080 cu luminozitate de 1000 cd/m² pentru vizionare la lumina zilei Procesarea culorilor pe 10 biti si calibrarea utilizatorului Suporta LUT-uri personalizate Suport pentru DSLR si aparat foto fara oglinda Compatibil cu aproape orice sursa HDMI sau SDI, inclusiv camere de la: ARRI, Canon, FUJIFILM, Nikon, Panasonic, RED, Olympus, Sony si Z-CAM Capacitati 4K 60p Inregistrati DCI sau UHD 4K la viteze de pana la 60 fps, inclusiv 24 si 25 fps pentru o estetica mai asemanatoare filmului.
2,381.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

LaArri
Dnxhr de inalta calitate, cu subesantionare cromatica 422 pe 10 biti
Panasonic 83
O mare varietate de linii de cadre includ versiuni standard plus optiuni 11 45 1911 si 916

Reduceri diverse foto

Recorder video Atomos ninja v, 5inch, 5k, hdr, 10bit, touchscreen (negru)

Recorder video Atomos ninja v, 5inch, 5k, hdr, 10bit, touchscreen (negru)

2,381.99 Lei

Cautari frecvente