Philips Rezerve pentru periuta de dinti electrica, 2 bucati, atasare rapida, eficiente, albastru
Philips

Philips Rezerve pentru periuta de dinti electrica, 2 bucati, atasare rapida, eficiente, albastru

Vezi magazinul Celsiusonline
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Periajul dentar este o rutina zilnica de ingrjire dentara pe care o executam de multe ori in graba: dimineata, pentru ca suntem contra cronometru pentru a ajunge la serviciu, iar seara, pentru ca suntem obositi si ne dorim sa ajungem cat mai repede la culcare.O modalitate de a sparge rutina si a imbunatati periajul dentar este trecerea la periuta de dinti electrica.1. Periuta electrica poate executa intr-un timp scurt mult mai multe miscari decat periuta manuala, iar aceste miscari sunt mai complexe (rotatie, oscilatie, pulsatie), reusind sa patrunda si sa curete mai multe suprafete dentare.2. Miscarile pe care periuta le executa ajuta persoanele cu dificultati motorii (artrite, dizabilitati fizice) si copiii, care nu au o manualitate bine dezvoltata, sa isi curete dintii mult mai eficient decat cu periuta manuala, iar pentru purtatorii de aparat dentar acesta poate fi un avantaj.
  • Unele persoane insa, nu se pot acomoda cu folosirea ei, preferand periuta manuala.
  • Nu va ingrijorati: cu o tehnica corespunzatoare si periuta manuala poate curata foarte eficient dintii.3. Unele persoane, in special barbatii, aplica o presiune foarte mare in timpul periajului dentar, semnul fiind ca periuta manuala are perii imprastiati (ciufuliti), iar consecintele negative fiind ca gingia se retrage, iar smaltul se toceste mai rapid.
  • Unele periute electrice au un senzor de presiune care aprinde un led rosu de avertizare sau blocheaza temporar functionarea periutei pentru a evita aceste efecte negative.4. Copiii sunt foarte greu de convins sa-si curete dintii constiincios, insa spre deosebire de banala periuta manuala, periuta electrica poate deveni un accesoriu atragator pentru generatia pasionata de la varste foarte mici de gadgeturi.5. Timer-ul cu care sunt prevazute unele periute electrice ne ajuta sa evitam graba si sa respectam timpul corect de periaj (2 minute). HX6042Articole incluseCapete de periere2 Sonicare for Kids standardDesign si finisajRigiditatea perilorMedieMaterialul capului de periutaFara BPAPeri cu rol de reamintireCuloarea perilor albastri se estompeazaDimensiuneStandardCalitate si performantaInlocuireLa fiecare 3 luniTestatpentru utilizare optimaCompatibilitateSistem capete de periereAtasare printr-un clicAdecvat pentru aceste modeleHealthyWhite+pentru copiiBeneficii pentru sanatateIndepartarea placii bacterieneElimina cu pana la 75 % mai multa placa bacteriana*Design si finisajCuloareAqua
145.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

GrabaDimineata pentru ca suntem contra cronometru pentru a ajunge la serviciu iar seara pentru ca suntem obositi si ne dorim sa ajungem cat mai repede la culcareo modalitate de a sparge rutina si a imbunatati periajul dentar este trecerea la periuta de dinti electrica1
Nu va ingrijoratiCu o tehnica corespunzatoare si periuta manuala poate curata foarte eficient dintii3

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Categorii Philips

Branduri accesorii periute de dinti electrice si irigatoare

Philips Rezerve pentru periuta de dinti electrica, 2 bucati, atasare rapida, eficiente, albastru

Philips Rezerve pentru periuta de dinti electrica, 2 bucati, atasare rapida, eficiente, albastru

145.00 Lei

Cautari frecvente