Router wireless D-link dir-605l, 300 mbps, cloud, 2 antene externe (5dbi)
D-link

Router wireless D-link dir-605l, 300 mbps, cloud, 2 antene externe (5dbi)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • D-Link, Router Wireless N 300Mbps, 4 porturi 10/100, Cloud, Android, iPhone App Support Rămâi informat şi protejat cu serviciile mydlink Cloud Puteţi avea controlul deplin asupra reţelei indiferent de locul în care vă aflaţi prin intermediul iPad-ului, iPhone-ului sau a dispozitivelor Android.
  • Totul printr-o instalare foarte uşoară. Astfel, veţi fi mereu informat prin intermediul e-mail-ului în legătură cu noii useri sau încercările nereuşite de conectare a potenţialilor intruşi.
  • Acest router cu funcţia cloud este o bună alegere pentru a depista şi bloca accesul persoanelor neautorizate la reţeaua dumneavoastră, cu cea mai mare uşurinţă. O altă întrebuinţare practică a acestui dispozitiv este atunci când doriţi să aveţi sub control accesul la internet al copiilor, chiar şi în momentele în care vă aflaţi departe de casă. Pentru a se asigura că router-ul este întodeauna la curent cu cele mai noi funcţii, mydlink Cloud vă anuntă atunci când este disponibilă o actualizare pentru aparatul dumneavoastră. În plus acest router dispune de firewall incorporat (SPI) pentru o securitate sportiă şi o analiză a traficului din reţea.
  • Internet wireless de cea mai mare viteză Conectaţi router-ul cloud la furnizorul de internet şi răspândiţi wireless conexiunea de mare viteză (de până la 300Mbps) pe toată suprafaţa zonei deziderate.
  • D-Link DIR-605L dispune de 2 antene de 5 dbi, externe, iar prin intermediul acestora emite multiple fluxuri de informaţie pentru a putea avea semnal în orice loc al casei dumneavoastră. Uşor de instalat şi utilizat Prin intermediul D-Link Easy Setup puteţi configura reţeaua dumneavoastră wireless în doar câteva minute.
  • Zero Configuration este funcţia ce vă permite să fiţi gata de utilizarea aparatului dumneavoastră în cel mai scurt timp.
  • Cu o simplă apăsare de buton sau o conexiune la cablul ethernet, Zero Configuration vă oferă în mod automat o configurare şi o conexiune inteligentă la camera dumneavoastră. ..
60.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Reduceri routere

Categorii D-link

Router wireless D-link dir-605l, 300 mbps, cloud, 2 antene externe (5dbi)

Router wireless D-link dir-605l, 300 mbps, cloud, 2 antene externe (5dbi)

60.99 Lei

Cautari frecvente