Rucsac schi/snowboard Thule upslope 25l lime punch
Thule

Rucsac schi/snowboard Thule upslope 25l lime punch

Vezi magazinul Aleo
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Caracteristici: Acces rapid la echipament in timp ce rucsacul este purtat pe spate, prin intermediul unui fermoar care inconjora intregul rucsac. Trei modalitati de acces la echipament prin partea de sus (in mod traditional), pe lateral si prin compartimentul de acces in partea inferioara in timp ce rucsacul este pe spate.cces usor la echipament in timp ce rucsacul este purtat pe spate, prin intermediul unui fermoar care inconjoara intregul bagaj. Depozitare rapida in buzunarul lateral pentru ochelari. Buzunare laterale incapatoare, cu acces rapid la continut. Compartiment pentru avalansa cu sonda si buzunar pentru lopata, separate de compartimentul principal uscat. Optiune versatila de transport pentru schiuri (pe diagonala) si placa de snowboard (pe orizontala sau verticala). Rucsacul dispune de curele ajustabile in functie de dimensiunile schiurilor sau ale snowboard-ului si design special pentru prevenirea alunecarii continutului in partea inferioara. Acces usor la echipament inclusiv in partea inferioara, cu protectie anti-zapada. Buzunar de hidratare separat de compartimentul principal, termoizolat si impermeabil.
  • Rezervorul nu este inclus. Dispune de curea de sold si curea reglabila pt piept
767.79 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici

Despre Thule

Thule Group este o companie suedeză binecunoscută pentru producerea de produse pentru exterior și de transport. Compania a fost fondată în 1942 și de atunci a devenit un lider global în furnizarea de soluții pentru transportul echipamentelor în siguranță, ușor și cu stil. Produsele Thule sunt concepute pentru diverse activități în aer liber, inclusiv ciclism, schi, snowboarding, camping și sporturi nautice.

Puncte cheie despre Thule:

1. **Portale de acoperiș și suporturi de marfă:** Thule este recunoscută pe scară largă pentru portbagaj, cutii de acoperiș și suporturi de marfă care permit utilizatorilor să transporte în siguranță biciclete, schiuri, snowboard-uri, bagaje și alte echipamente pe acoperișul vehiculelor lor. .

2. **Suport biciclete:** Thule produce o gamă de suporturi pentru biciclete, inclusiv opțiuni montate pe acoperiș, montate pe spate și montate pe bară de remorcare. Aceste suporturi se adresează diferitelor tipuri de biciclete și configurații de vehicule.

3. **Echipament pentru exterior și sport:** Pe lângă accesoriile pentru vehicule, Thule produce o varietate de echipamente pentru exterior și sportive, cum ar fi rucsacuri, genți pentru laptop, genți pentru aparate foto și huse tehnice.

4. **Soluții pentru transportul copiilor:** Thule oferă produse pentru familiile active, inclusiv scaune pentru biciclete pentru copii, remorci pentru biciclete și remorci multisport care pot fi folosite pentru jogging, ciclism, mers pe jos și chiar schi.

5. **Carcase tehnice:** Thule proiectează și produce carcase robuste și de protecție pentru transportul echipamentelor sensibile, inclusiv camere, drone și alte dispozitive electronice.

Thule și-a construit o reputație pentru calitate, durabilitate și inovație în industria outdoor și a transporturilor. Produsele companiei sunt disponibile la nivel global și continuă să-și extindă liniile de produse pentru a satisface nevoile în evoluție ale pasionaților de aer liber și ale călătorilor.

Rucsac schi/snowboard Thule upslope 25l lime punch

Rucsac schi/snowboard Thule upslope 25l lime punch

767.79 Lei

Cautari frecvente