Scaun auto Axkid minikid 2.0 (gri/negru)
Axkid

Scaun auto Axkid minikid 2.0 (gri/negru)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Scaun Auto Rear Facing Axkid Minikid 2.0 Scaunul auto Axkid Minikid 2.0, lansat în 2018, a fost proiectat pentru a oferi cea mai bună siguranță și confort atât copiilor mici, cât și copiilor mari, permițând copilului dvs. să călătorească cu spatele la direcția de mers cât mai mult timp posibil.
  • Noul scaun auto Axkid Minikid 2.0 vine cu protecția inovativă la impact – ASIP (Axkid Side Impact Protection), dezvoltat împreună cu un institut de accidente recunoscut în Germania, oferind cea mai bună protecție posibilă copilului în cazul unei coliziuni de impact lateral.
  • ASIP ar trebui să fie utilizat pe partea laterală a scaunului auto care se află în fața ușii mașinii.
  • De asemenea, are protecțiile de centuri detașabile și înclinare mai mare astfel încăt poate fi utilizat mai devreme: începând cu 6 luni vs. 9 luni, la modelul anterior.
  • Axkid Minikid este omologat pentru categoria de 0-25 kg (aproximativ 125 cm, 6 ani) și a primit recenzii excelente de la mai multe institute de testare independente.
  • Este aprobat Plus până la 25 kg, a primit premiul „Good Choice 2015” de la Folksam, „Best Cost Value” de la Best-in-Test.se și este aprobat Rollover (în caz de răsturnare a mașinii) de către VCA (UK Approval Authority and Technical Service). RECOMANDAT PENTRU COPII: – aflati in categoria 0-25 kg de la 6 luni – care au depasit limitele de utilizare ale scoicii si au inaltimea mai mare de 61 de cm – pana la varsta de 5-7 ani aproximativ 125 cm (dupa 125 cm vor putea calatori in siguranta intr-un scaun auto inaltator din categoria 15-36 kg – pana la aproximativ 145 cm) CARACTERISITICI Tetiera se regleaza automat, concomitent cu centurile integrate ale scaunului.
  • Acest mecanism ajuta la ajustarea cu usurinta a inaltimii tetierei si a centurilor indiferent de varsta, greutatea si inaltimea copilului ce il utilizeaza.
  • Pana de ajustare a inclinarii si cele 5 pozitii de inclinare oferite de scaun, confera flexibilitate atunci cand parintii trebuie sa gaseaca pozitia perfecta de inclinare pentru confortul si siguranta copilului.
  • Utilizand centura masinii cu prindere in 3 puncte si centurile laterale aditionale ale scaunului se obtine o instalare ferma in masina.
  • TESTE SI CERTIFICARI: Minikid a obtinut rezultate foarte bune in cadrul diferitelor centre de testare independente: Plus Test (Testul Suedez de Siguranta) –certificat Rear Facing pana la 25kg „Good Choice 2015” – Folksam „Best Value for Money” – Bäst-i-Test Aprobare rollover – VCA (UK Approval Authority and Technical Service) Aprobat in conformitate cu standardul european de testare ECE R 44/04..
1,899.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

DevremeIncepand cu 6 luni vs 9 luni la modelul anterior
Copii aflati in categoria 025 kg de la 6 luni care au depasit limitele de utilizare ale scoicii si au inaltimea mai mare de 61 de cm pana la varsta de 57 ani aproximativ 125 cm (dupa 125 cm vor putea calatori in siguranta intrun scaun auto inaltator din categoria 1536 kg pana la aproximativ 145 cm)
Certificari
Minikid a obtinut rezultate foarte bune in cadrul diferitelor centre de testare independente

Reduceri scaune auto copii si inaltatoare

Scaun auto Axkid minikid 2.0 (gri/negru)

Scaun auto Axkid minikid 2.0 (gri/negru)

1,899.00 Lei

Cautari frecvente