Scaun auto Britax advansafix iv r, 9-36 kg (cosmos black)
Britax

Scaun auto Britax advansafix iv r, 9-36 kg (cosmos black)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • ADVANSAFIX IV R COSMOS BLACK ADVANSAFIX IV R a fost dezvoltat astfel încât copiii de la 9 la 36 kg să poată călători în siguranță și confortabil ideal pentru fiecare familie.
  • Datorită funcției FLIP & GROW, puteți trece de la cablajul integrat cu 5 puncte la centura de siguranță cu 3 puncte, pe măsură ce crește copilul, cu doar câțiva pași simpli. În plus, ADVANSAFIX IV R oferă flexibilitate maximă și protecție pentru toate vârstele datorită caracteristicilor avansate de siguranță. EasyRecline EasyRecline este potrivit pentru toate vârstele și vă permite să reglați scaunul în trei poziții confortabile.
  • Chiar și cu copilul tău în scaun și fără a fi nevoie să reajustați Top Tether absolut convenabil atât pentru copil cât și pentru părinți.
  • Sistemul ISOFIX Pivot Link patentat Britax Römer În cazul unui impact, sistemul patentat ISOFIX Pivot Link direcționează forța mai întâi în jos, în scaunul vehiculului și apoi înainte, mai ușor reducând considerabil riscul rănirii capului și gâtului pentru copilul dumneavoastră. Centura in 5 puncte Noi credem că o centura in 5 puncte este cel mai sigur mod de a vă proteja copilul într-un scaun de mașină pentru că vă ține copilul în siguranță și strâns în interiorul scaunului. În cazul unei coliziuni, centura distribuie forțele impactului în 5 puncte, două la umeri, două la șolduri și una între picioare.
  • Acest lucru vă ajută să vă protejați copilul de toate direcțiile de impact.
  • Pernute performante pentru piept Noile noastre pernute pentru piept din neopren se potrivesc confortabil pe pieptul copilului dumneavoastră. Ele ajuta la reducerea mișcarii copilului în cazul unei coliziuni și adaugă un confort sporit centurii in 5 puncte. În plus, pot fi ușor îndepărtate pentru spălare, fără a demonta centura in 5 puncte.
  • SecureGuard SecureGuard vă ajută să vă protejați zona delicată a abdomenului copilului prin adăugarea unui punct de contact suplimentar al 4-lea punct de contact la centura de siguranță cu 3 puncte.
  • Prin menținerea centurii de siguranță în poziție optimă peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajută la reducerea forțelor abdominale în caz de coliziune frontală cu până la 35% * și, în același timp, permite copilului libertatea de mișcare în timpul călătoriei.
  • Protecție avansată la impact lateral SICT SICT oferă o protecție superioară copilului dumneavoastră în eventualitatea unei coliziuni laterale.
  • Reduce forțele de impact prin minimizarea distanței dintre masina și scaunul auto și se deformează pentru a absorbi energia înainte de a ajunge la copil.
1,880.99 LeiPret vechi: 1,999.90 LeiDiscount 6%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Reduceri scaune auto copii si inaltatoare

Scaun auto Britax advansafix iv r, 9-36 kg (cosmos black)

Scaun auto Britax advansafix iv r, 9-36 kg (cosmos black)

1,880.99 Lei

Cautari frecvente