Scaun auto Britax kidfix² r, 15-36 kg (cosmos black)
Britax

Scaun auto Britax kidfix² r, 15-36 kg (cosmos black)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • KIDFIX2 R, scaunul inteligent de 2 în 1 de la gama noastră KIDFIX, premiat, nu este doar extrem de flexibil, este, de asemenea, foarte confortabil pentru pasagerii mici și mari de la aproximativ 3,5 până la 12 ani.
  • Spătarul în formă de V crește cu copilul dvs. și oferă o mulțime de spațiu în timp ce îl protejează în același timp.
  • Vă recomandăm să utilizați un dispozitiv de înălțare de înălțime pentru cât mai mult timp posibil.
  • Cu toate acestea, cu KIDFIX2 R puteți scoate spătarul atunci când copilul atinge 135 cm pentru o flexibilitate sporită. Acest lucru vă oferă mai mult spațiu pe bancheta din spate a mașinii, fără a sacrifica poziționarea optimă a centurii de siguranță, grație SecureGuard și clemei pentru curea.
  • Spătar detașabil Un scaun pentru copii cu spătar este cea mai sigură opțiune pentru copilul dumneavoastră. De aceea, vă recomandăm să vă transportați copilul într-un scaun de sprijin superior pentru cât mai mult timp posibil.
  • Pentru mai multă flexibilitate, puteți scoate și spătarul când copilul atinge 135 cm.
  • Datorită lui SecureGuard și clemei centurii, centura de siguranță a autovehiculului este poziționată optim chiar și fără spătar.
  • SecureGuard SecureGuard vă ajută să vă protejați zona delicată a abdomenului copilului prin adăugarea unui punct de contact suplimentar al 4-lea punct de contact la centura de siguranță cu 3 puncte.
  • Prin menținerea centurii de siguranță în poziție optimă peste oasele pelvine ale copilului, SecureGuard ajută la reducerea forțelor abdominale în caz de coliziune frontală cu până la 35% * și, în același timp, permite copilului libertatea de mișcare în timpul călătoriei. * Teste interne ale lui Britax Römer cu un manechin Q6, reprezentând un copil mediu de 6 ani Tetiere ergonomică ușor reglabilă Tetiera noastra este conceputa special pentru copiii mai mari, atunci cand folositi centura de siguranta in 3 puncte pentru a le asigura in scaunul auto.
  • Se poate regla cu ușurință în poziția corectă, chiar deasupra umerilor copilului dvs., cu o singură mână chiar dacă acestea stau pe scaun. În plus, tetiera este proiectată ergonomic pentru a susține capul copilului atunci când adorm.
849.90 LeiPret vechi: 1,199.90 LeiDiscount 30%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ModuriCarcasa scaunului ofera protectia de la cap pana la sold pentru copilul dumneavoastra mai ales in cazul unui impact lateral
CaracteristiciIntotdeauna confortabil in deplasare
Intotdeauna in siguranta in miscareSpatarul de la

Reduceri scaune auto copii si inaltatoare

Scaun auto Britax kidfix² r, 15-36 kg (cosmos black)

Scaun auto Britax kidfix² r, 15-36 kg (cosmos black)

849.90 Lei

Cautari frecvente