Scaun auto Joie i-anchor advance, 40-105 cm, 0-4 ani, 0-18 kg + baza isofix i-size i-base advance
Joie

Scaun auto Joie i-anchor advance, 40-105 cm, 0-4 ani, 0-18 kg + baza isofix i-size i-base advance

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Protectia maxima pentru zona capului si a gatului In testarea i-Anchor Advance nu au fost folosite simple papusi textile A fost implementat sistemul Q, ceea ce presupune instalarea mai multor senzori, locati in punctele sensibile: cap, gat, torace, pelvis.
  • Acest lucru a fost facut pentru a reda acuratetea maxima a transformarilor din timpul unui posibil impact.
  • Picior de sustinere, conform noilor reglementari Sistemul de fixare ajustabil, in podea este conceput pentru a absorbi majoritatea socurilor, in cazul unui imapact.
  • Acesta include si un mecanism avertizare in cazul instalarii incorecte. 7 pozitii de ajustare a spatarului Cele 7 pozitii de ajustare a spatarului pot fi modificate usor in timpul mersului, fara a deranja bebelusul.
  • Sistem foarte facil de reglare a centurilor si a tetierei.
  • Ambele se ajusteaza simultan printr-o singura miscare.
  • Caracteristici: Tehnologia exclusiva utilizata pentru zona capului Tri-Protect, cu 3 zone distincte de testare a sigurante.
  • Sistem patentat Intelli-Fit care utilizeaza cea mai noua formula de spuma ce preia intensitatea socurilor cauzate de un impact, atenuand astfel substantial efectul lui.
  • Protectia maxima pentru zona capului si a gatului, gratie primului test standardizat cu privire la siguranta, in cazul impactului lateral.
  • Studiile au aratat ca pozitia in directia opusa sensului de mers este mai sigura cu pana la 500% in cazul oricarui impact.
1,715.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

SensibileCap gat torace pelvis
CaracteristiciTehnologia exclusiva utilizata pentru zona capului
Q, ceea ce presupune instalarea mai multor senzori, locati in punctele sensibileCap gat torace pelvis pentru a reda acuratetea maxima a transformarilor din timpul unui posibil impact
UtilizareIn directia opusa sensului de mers de la 40 cm 105 cm ( mai putin de 185 kg)
In directia sensului de mers80 cm 105 cm (15 luni aprox 4 ani)

Despre Joie

Joie este un brand binecunoscut specializat în produse și echipamente pentru bebeluși. Stabilită în Regatul Unit, Joie proiectează și produce o gamă largă de articole pentru sugari și copii mici, inclusiv cărucioare, scaune pentru mașină, scaune înalte, locuri de joacă și sisteme de călătorie.

Marca este recunoscută pentru angajamentul față de siguranță, calitate și inovație în echipamentele pentru bebeluși. Produsele lor încorporează adesea caracteristici care sporesc confortul pentru părinți, asigurând în același timp confort și siguranță pentru bebeluși. Cărucioarele Joie, de exemplu, sunt cunoscute pentru designul lor ușor, mecanismele de pliere ușoară și manevrabilitate, făcându-le alegeri populare pentru familiile aflate în mișcare.

Pe lângă funcționalitate, Joie pune accent pe estetica elegantă, oferind o varietate de culori și modele pentru a se potrivi diferitelor preferințe. Această combinație de caracter practic, siguranță și stil a contribuit la popularitatea lui Joie în rândul părinților din întreaga lume.

Reduceri scaune auto copii si inaltatoare

Scaun auto Joie i-anchor advance, 40-105 cm, 0-4 ani, 0-18 kg + baza isofix i-size i-base advance

Scaun auto Joie i-anchor advance, 40-105 cm, 0-4 ani, 0-18 kg + baza isofix i-size i-base advance

1,715.99 Lei

Cautari frecvente