Scaun birou copii hm fidel gri velvet

Scaun birou copii hm fidel gri velvet

Vezi magazinul Drimus
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Scaunul HM Fidel se remarca prin design retro si imbina clasicul cu elemente moderne precum tapiteria din stofa tip catifea, reglajul pe inaltime al sezutului si baza din polipropilena solida.
  • Scaunele moderne HM Fidel atent concepute, cu farmece atragatoare, sunt unele dintre cele mai bune piese de mobilier pentru a transforma stilul interiorului.
  • Fie ca fotoliu de birou sau scaun de calculator, pozitionat in camera copilului sau folosit pentru spatii mici de petrecere a timpului liber, acesta va deveni cea mai multumita investitie a ta.
  • Scaunul este prevazut cu cotiere astfel incat sa asigure o pozitie corecta la birou prevenind problemele cauzate de statul prelungit asezat.
  • Dimensiuni scaun birou : Adancime: 56 cm Adancime sezut: 47 cm Latime totala : 62 cm Latime sezut: 43 cm Diamentru baza: 32 cm Inaltime sezut: 65 75 cm Inaltime totala: 8191 cm Garantie scaun birou: 2 ani Produsul se livreaza demontat, la colet (kit ambalat in cutii de carton). Coletele includ feroneria si instructiunile de montaj.
516.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

BirouAdancime56 cm
Adancime sezut47 cm
Latime totala62 cm
Latime sezut43 cm
Diamentru baza32 cm
Inaltime sezut65 75 cm
Inaltime totala81 91 cm
Garantie scaun birou2 ani
Scaun birou copii hm fidel gri velvet

Scaun birou copii hm fidel gri velvet

516.00 Lei

Cautari frecvente