Scooter electric (hoverboard) Robstep robin m2 (rosu)
Robstep

Scooter electric (hoverboard) Robstep robin m2 (rosu)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Robin M2 este un transportor personal high-tech, care utilizeaza tehnologia de stabilizare dinamica.Usor de folosit si intuitiv si este controlat doar sprijinind corpul inainte sau inapoi.
  • Robin M2 este un vehicul ecologic si economic, care ofera utilizatorilor sai o experienta de conducere uimitoare.
  • Robin M2 ne permite sa ne miscam mai repede si mai convenabil, in locuri inaccesibile pentru alte mijloace de transport , cum ar fi : spatii inchise, magazine, cladiri de birouri, centre de afaceri, aeroporturi, gari sau chiar un lift.
  • Datorita dimensiunilor sale mici, precum si tehnologia sigura si de incredere este o solutie excelenta pentru transport personal.
  • Robin M2, ca un transportator personal, functioneaza bine pe suprafete mari, in cazul in care mersul pe jos este o pierdere inutila de timp.
  • Model : Robstep Robin M2 Autonomie: 20 km Viteza maxima: 15 km/h Unghi urcare: 15 grade Greutate proprie: 15.8 kg Greutate minima: 20 kg Greutate maxima: 120 kg Dimensiuni: 140cm/53cm/45.5cm Telecomanda: 2 Conexiune: Wifi Aplicatie : inchRobstepinch Android/IOS Tip Baterie: Lithium, 84volt Sursa alimentare: 110/240volt Timp incarcare: aprox 4 ore Tip cauciuc: Flat-free Vacuum tire * Autonomia a fost testata cu o incarcare completa in conditii optime: temperatura 25 grade celsius, 70 kg greutatea persoanei si drum drept .Valorile actuale vor fi diferite in functie de diferitele circumstante. **Aceste date sunt numai pentru referinta..
12,500.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

FiSpatii inchise magazine cladiri de birouri centre de afaceri aeroporturi gari sau chiar un lift
ModelRobstep
Autonomie20 km
Viteza maxima15 kmh
Unghi urcare15 grade
Greutate proprie158 kg
Greutate minima20 kg
Greutate maxima120 kg
Dimensiuni140cm53cm455cm
Telecomanda2
ConexiuneWifi
AplicatieInchrobstepinch
BaterieLithium 84volt
Sursa alimentare110240volt
Timp incarcareAprox 4 ore
Tip cauciucFlatfree
Autonomia a fost testata cu o incarcare completa in conditii optimeTemperatura 25 grade celsius 70 kg greutatea persoanei si drum drept valorile actuale vor fi diferite in functie de diferitele circumstante aceste date sunt numai pentru referinta

Reduceri hoverboard

Scooter electric (hoverboard) Robstep robin m2 (rosu)

Scooter electric (hoverboard) Robstep robin m2 (rosu)

12,500.00 Lei

Cautari frecvente