Set 2 statii radio portabile Cobra pu880, vox
Cobra

Set 2 statii radio portabile Cobra pu880, vox

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Comunicare fara costuri suplimentare Pe distante medii si lungi, in calatorii sau in scop lucrativ, poti folosi cu incredere statiile Cobra PU880. Pentru distante de pana la 10 km sau pentru suprafete de circa 15.000 m2, pentru comunicare in interior sau in exterior in timpul activitatilor profesionale, poti folosi cu incredere statiile Cobra PU880. Afli informatii in timp real, fara costuri suplimentare, chiar si in zonele fara semnal GSM.Te ajuta sa afli informatii in timp real, fara costuri, chiar si in zonele fara semnal GSM.
  • Statiile Cobra sunt dotate cu un amplificator de semnal si functia de auto-filtrare care opreste automat transmisiile foarte slabe sau bruiajul indus de conditiile de teren.
  • Performanta Cobra Reputatia de neegalat oferita de Cobra in privinta calitatii, inovatiei si usurintei in utilizare au facut din Cobra brandul numarul 1 in randul utilizatorilor de pretutindeni.
  • Pe piata statiilor walkie-talkie brandul Cobra este recunoscut ca lider indiscutabil si usor de recunoscut, gama de produse acopera majoritatea activitatilor si nevoile clientilor, ofera calitate recunoscuta, inseamna atat incredere si rezistenta, cat si inovatie si modernism.
  • Utilizari multiple Statiile walkie-talkie au multiple utilizari, cum ar fi: activitati in aer liber: drumetii, camping, jogging, alpinism, vanatoare, pescuit, kaiac-canoe, ski sau activitati in echipa: evenimente corporate, concerte, vederi de la inaltime (fara semnal GSM), jocuri sportive, sesiuni de shopping, croaziere, paintball sau lucru in colectivitate: lanturi de magazine, hoteluri, restaurante, depozite, centre logistice, firme de paza&protectie, constructii, servicii de urgenta.
  • Comunicare la indemana Pentru ca dispune de o raza de acoperire de pana la 10 km statiile se pot folosi pe distante medii, in calatorii, in activitati profesionale in interior sau zone fara semnal GSM.
  • Afiseaza exact ce informatii sunt necesare in mod uzual, respectiv: canalul, nivelul bateriei, functiile active.
  • Nu sunt necesare costuri suplimentare pentru utilizarea statiei si te poate scoate din incurcatura in situatii critice cum ar fi zonele fara semnal.
  • Utilizare indelungata Statia este dotate cu acumulator Li-Po de 1000 mAH iti vor oferi maximum de eficienta pentru o utilizare de durata de pana la 16 ore.
  • Incarcarea se poate face in statia de incarcare duala folosind cablul de incarcare inclus.
254.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

FiActivitati in aer liberdrumetii camping jogging alpinism vanatoare pescuit kaiaccanoe ski sau activitati in echipaevenimente corporate concerte vederi de la inaltime (fara semnal
Gsm), jocuri sportive, sesiuni de shopping, croaziere, paintball sau lucru in colectivitateLanturi de magazine hoteluri restaurante depozite centre logistice firme de pazaprotectie constructii servicii de urgenta
Afiseaza exact ce informatii sunt necesare in mod uzual, respectivCanalul nivelul bateriei functiile active

Reduceri walkie talkie

Set 2 statii radio portabile Cobra pu880, vox

Set 2 statii radio portabile Cobra pu880, vox

254.99 Lei

Cautari frecvente