Roldc Smart egg 1 - paianjen
Roldc

Roldc Smart egg 1 - paianjen

Vezi magazinul Brazicraciun
  • Stem (labirint inteligent), se adreseaza copiilor de la 6 ani in sus.Abilitati de concentrare si logica, dezvolta privirea de asamblu.Recomandata atat pentru copii cat si pentru adulti!Testeaza-ti inteligenta!Caracteristici:Varsta: 6+Smart Egg mai mult decat un puzzle!Antreneaza-ti creierul, imbunatateste-ti abilitatile si intra in competitie!Fiecare model este un labirint diferit.1. Introdu bagheta in partea de sus a Oului.2. Misca bagheta prin labirint folosindu-te de traseele si gaurile disponibile.3. Iesi din labirint scotand bagheta prin partea de jos a Oului.Colectioneaza cele 12 modele cu graduri diferite de dificultate!Nivelul 14Nr. de jucatori: 1Material: plasticDificultate: 4/6Avertizare!Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului.
  • Imaginile de pe acest site au caracter informativ.Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult inainte de a se da spre utilizare copilului.
  • Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor.
  • Se recomanda utilizarea produsului sub supravegherea unui adult.Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani.Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare.
43.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Inteligenta!caracteristiciVarsta6smart
Oului.colectioneaza cele 12 modele cu graduri diferite de dificultate!nivelul 14nr. de jucatori1materialplasticdificultate46avertizareprodusul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului
Roldc Smart egg 1 - paianjen

Roldc Smart egg 1 - paianjen

43.00 Lei

Cautari frecvente