Smartwatch Xiaomi watch s1 gl, gps, ecran 1.43inch amoled, waterproof 5 atm, bratara silicon (negru)
Xiaomi

Smartwatch Xiaomi watch s1 gl, gps, ecran 1.43inch amoled, waterproof 5 atm, bratara silicon (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Ceasul Smartwatch Xiaomi Watch S1 este ceasul inteligent pe care il asteptai.
  • Design-ul sau este clasic si elegant dar software-ul este unul inteligent, pentru a tine pasul cu vremurile smart in care traim.
  • Ceasul premium este echipat cu un display AMOLED generos, de 1.43 inch, protejat de o sticla de safir iar corpul este din otel inoxidabil.
  • Smartwatch Xiaomi Watch S1 este un dispozitiv de ultima generatie inteligent, cu o autonomie ridicata si o multime de functiile de fitness.
  • Este tot ce-si poate dori un om de afaceri, pasionat de sport si de informatii despre sanatatea sa.
  • Smartwatch Xiaomi Watch S1 ofera suport pentru 117 moduri de sport, pozitionare GNSS/GPS pentru jogging si are o rezistenta la apa de 5 ATM.
  • In plus, ca orice ceas inteligent care se respecta, are optiunea de monitorizare a pulsului 24 din 24, a somnului, precum si a saturatiei de oxigen.
  • Ceasul poate fi conectat la telefonul mobil via Bluetooth, iar cand primesti un apel poti alege sa-l preiei sau sa-l respingi prin intermediul ceasului.
  • Autonomia de 12 zile in modul standard iti permite chiar sa pleci in calatorii scurte fara griji ca vei ramane fara energie pana cand te vei intoarce.
  • Ceasul Smartwatch Xiaomi Watch S1 are urmatoarele caracteristici: Monitorizare SpO2 (nivel saturatie de oxigen); Monitorizare ritm cardiac; Dislay AMOLED; Sticla din cristal safir; Rata de refresh display 60Hz; Rezistenta apa 5 ATM; Autonomie de pana la 12 zile; Incarcare wireless; Optiune de preluare apeluri vocale; 5 sisteme GPS cu pozitionare prin satelit; Compatibil cu aplicatia Mi Fitness.
862.99 LeiPret vechi: 969.00 LeiDiscount 11%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

CaracteristiciMonitorizare
S1 ofera doua tipuri de cureaUna premium din piele si o alta din cauciuc fluor rezistenta la murdarie
Gnss cu frecventa dubla este compatibil cu cele mai importante sisteme de pozitionare prin satelit

Despre Xiaomi

Xiaomi Corporation este o companie multinațională chineză de electronice cu sediul în Beijing, China. Fondată în 2010 de antreprenorul Lei Jun, Xiaomi este cunoscută pentru proiectarea, dezvoltarea și vânzarea unei game largi de produse electronice de larg consum, inclusiv smartphone-uri, dispozitive inteligente pentru casă, dispozitive portabile și alte gadget-uri tehnologice.

Punctele cheie despre Xiaomi includ:

1. **Telefoane inteligente:** Xiaomi a câștigat inițial proeminență pentru smartphone-urile sale, oferind un echilibru de funcții de vârf la prețuri competitive. Compania lansează adesea smartphone-uri în seria „Mi” și „Redmi”.

2. **MIUI:** Smartphone-urile Xiaomi rulează pe MIUI, o versiune personalizată a sistemului de operare Android. MIUI include funcții suplimentare și opțiuni de personalizare.

3. **Ecosistem de produse:** Xiaomi s-a extins dincolo de smartphone-uri pentru a crea un ecosistem cuprinzător de dispozitive inteligente și electronice. Acestea includ televizoare inteligente, trackere de fitness, ceasuri inteligente, purificatoare de aer, camere inteligente de securitate pentru acasă și multe altele.

4. **Prezența globală:** În timp ce Xiaomi a început în China, și-a extins prezența la nivel global și este acum unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din întreaga lume. Produsele Xiaomi sunt disponibile în multe țări, iar compania continuă să-și extindă acoperirea pe piață.

5. **Tehnologie accesibilă:** Xiaomi este adesea asociat cu furnizarea de produse tehnologice la prețuri accesibile, provocând modelele tradiționale de prețuri din industrie.

6. **IPO:** Xiaomi a devenit public cu o ofertă publică inițială (IPO) la Bursa de Valori din Hong Kong în 2018.

Reduceri smartwatch

Categorii Xiaomi

Smartwatch Xiaomi watch s1 gl, gps, ecran 1.43inch amoled, waterproof 5 atm, bratara silicon (negru)

Smartwatch Xiaomi watch s1 gl, gps, ecran 1.43inch amoled, waterproof 5 atm, bratara silicon (negru)

862.99 Lei

Cautari frecvente