Spot led smart Hama 176578, control vocal/aplicatie, 5w (alb)
Hama

Spot led smart Hama 176578, control vocal/aplicatie, 5w (alb)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Proiectorul nostru încorporabil cu LED funcționează complet fără gateway (hub): nu aveți nevoie de un aparat suplimentar și economisiți costuri suplimentare, deoarece becul inteligent realizează o legătură WiFi directă cu routerul De la confortabil la activ: alegeți cu exactitate temperatura culorii, care se potrivește la activitățile dvs., de ex. alb cald pentru o seară relaxantă sau lumină diurnă pentru gătit Lumină exact acolo unde vă doriți: proiectorul încorporabil cu LED poate fi pivotat la +/15°, pentru un iluminat plăcut la masă, pe canapea sau pe hol Pas cu pas către Smart Home: cu ajutorul aplicației Hama Smart Home puteți să vă extindeți și să vă interconectați casa inteligentă cu oricâte produse Hama Smart Home doriți De pe canapea sau din metrou: cu aplicația Hama Smart Home vă comandați de oriunde becul Smart Home și dispuneți permanent de control asupra iluminatului Fie că este vorba despre Amazon Alexa sau Google Assistant: puteți comanda confortabil diferitele efecte luminoase ale proiectoarelor încorporabile în tavan cu ajutorul comenzilor vocale Mai multe detalii despre produse Control inteligent al luminii cu spoturi încorporate cu LED-uri WLAN: creați cu ușurință iluminare, iluminare efectivă sau ambianțe speciale de iluminare cu ajutorul aplicației sau al controlului vocal, de ex. diminuați sau modificați temperatura culorii Instalare simplă în propria rețea WiFi: deoarece nu este necesar niciun hub, dispozitivele dvs. pot fi configurate în doar câteva minute Compatibilitate ridicată: funcționează cu Amazon Alexa, Asistent Google, iOS și Android.
  • Poate fi, de asemenea, conectat la toate produsele de casă inteligentă compatibile Alex și Google Assistant de la alți producători Start simplu: spoturile inteligente încorporate sunt ideale pentru modernizarea inteligentă a unui apartament sau casă, dar și pentru sprijinirea persoanelor cu dizabilități fizice Întotdeauna în lumina potrivită: instalare în tavane suspendate, dar și ideală pentru vitrine, rafturi etc.
  • Unghiul fasciculului la 120 ° pentru iluminarea completă a camerei Control temporizator: definiți în aplicație când se va aprinde și opri lumina LED inteligentă Cu dispozitivele integrate în rețeaua WLAN, se pot crea grupuri sau scenarii, de ex. spoturile încorporate cu LED-uri pot fi legate de un detector de mișcare Puteți economisi energie prin controlul consumatorilor de energie electrică, pentru că sunteți întotdeauna la curent cu privire la starea actuală a echipamentului prin intermediul aplicației sau prin notificarea push Continut pachet 1 spot LED încorporat WLAN 1 ghid de referință rapidă Nota pentru consumatori Amazon Alexa: abilitatea Alexa necesară „Hama Smart Solution” trebuie activată în aplicația Alexa.
  • Contul de utilizator pentru aplicația Hama Smart Home este apoi conectat la Alexa.
  • Acest lucru permite controlarea dispozitivelor prin intermediul controlului vocal (de exemplu, porniți / opriți, diminuați continuu, modificați temperatura culorii).Asistent Google: serviciul „Hama Smart Solution” trebuie activat în aplicația Google Home pentru aceasta.
  • Contul de utilizator pentru aplicația Hama Smart Home este apoi conectat la Google.
  • Acest lucru permite controlarea dispozitivelor prin intermediul controlului vocal (de exemplu, porniți / opriți, diminuați continuu, modificați temperatura culorii).
140.98 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

(hub)Nu aveti nevoie de un aparat suplimentar si economisiti costuri suplimentare deoarece becul inteligent realizeaza o legatura
De la confortabil la activAlegeti cu exactitate temperatura culorii care se potriveste la activitatile dvs de ex alb cald pentru o seara relaxanta sau lumina diurna pentru gatit
Lumina exact acolo unde va doritiProiectorul incorporabil cu
HomeCu ajutorul aplicatiei
De pe canapea sau din metrouCu aplicatia
AssistantPuteti comanda confortabil diferitele efecte luminoase ale proiectoarelor incorporabile in tavan cu ajutorul comenzilor vocale
WlanCreati cu usurinta iluminare iluminare efectiva sau ambiante speciale de iluminare cu ajutorul aplicatiei sau al controlului vocal de ex diminuati sau modificati temperatura culorii
WifiDeoarece nu este necesar niciun hub dispozitivele dvs pot fi configurate in doar cateva minute
Compatibilitate ridicataFunctioneaza cu
Start simpluSpoturile inteligente incorporate sunt ideale pentru modernizarea inteligenta a unui apartament sau casa dar si pentru sprijinirea persoanelor cu dizabilitati fizice
Intotdeauna in lumina potrivitaInstalare in tavane suspendate dar si ideala pentru vitrine rafturi etc
Control temporizatorDefiniti in aplicatie cand se va aprinde si opri lumina
AlexaAbilitatea
GoogleServiciul hama

Despre Hama

Hama este un brand binecunoscut pentru producerea unei varietăți de accesorii și produse în sectoarele electronice și fotografie.

Iată câteva domenii cheie în care Hama este activă:

1. **Accesorii fotografice:** Hama oferă o gamă largă de accesorii fotografice, cum ar fi genți pentru aparate foto, trepiede, filtre, accesorii pentru obiective și alte echipamente pentru fotografi amatori și profesioniști.

2. **Computer și accesorii audio:** Brandul produce și accesorii pentru computere și dispozitive audio. Acestea pot include articole precum cabluri, adaptoare, căști și alte periferice.

3. **Accesorii pentru dispozitive mobile și tablete:** Hama produce accesorii pentru dispozitive mobile și tablete, inclusiv huse, protectoare de ecran, încărcătoare și alte produse conexe.

4. **Accesorii pentru jocuri:** Unele produse Hama sunt concepute pentru pasionații de jocuri, inclusiv periferice pentru jocuri, controlere și accesorii.

5. **Echipamente pentru casă și birou:** Hama oferă diverse produse pentru casă și birou, inclusiv soluții de depozitare, truse de curățare și alte accesorii organizatorice.

Reduceri becuri cu led

Categorii Hama

Spot led smart Hama 176578, control vocal/aplicatie, 5w (alb)

Spot led smart Hama 176578, control vocal/aplicatie, 5w (alb)

140.98 Lei

Cautari frecvente