Statie radio vhf/uhf portabila Midland ct890 dual band
Midland

Statie radio vhf/uhf portabila Midland ct890 dual band

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Statie radio pentru amatori, dual band, programabila, multifunctionala Midland CT890 este rezultatul unor tehnologii avansate si un instrument excelent si de incredere, util in situatii profesionale sau sportive.
  • Structura sa foarte robusta se datoreaza sasiului din aluminiu, ce asigura o stabilitate excelenta.
  • Full Duplex si Repeater CT890 este o statie radio inovativa in sectorul sau care se bucura de diverse functii noi: functia Full Duplex (se transmite si se asculta in acelasi timp), functia Repeater (statia radio devine un repetor putand transmite mai departe ceea ce a receptionat, chiar si pe o alta banda: VHF → UHF sau viceversa.
  • Caracteristici profesionale CT890 este dotata cu un ecran color LCD generos, ce permite vizualizarea tuturor functiilor selectate, baterie Li-Ion de 2600mAh, radio FM si tastatura alfanumerica ce ajuta la setarea canalelor, frecventelor si functiilor principale.
  • Portabilitate excelenta Antena flexibila, caracteristica comuna tuturor statiilor din seria CT, asigura o portabilitate excelenta, statia fiind usor de tinut la centura cu ajutorul suportului inclus in pachet.
  • Programabila Statia CT890 este programabila cu ajutorul software-ului optional PRG-10, prin care se pot seta si personaliza anumite functii, cum ar fi numar canale sau frecventa. ..
611.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

NoiFunctia
Repeater (statia radio devine un repetor putand transmite mai departe ceea ce a receptionat, chiar si pe o alta bandaVhf

Reduceri walkie talkie

Categorii Midland

Statie radio vhf/uhf portabila Midland ct890 dual band

Statie radio vhf/uhf portabila Midland ct890 dual band

611.99 Lei

Cautari frecvente