Suport auto Baseus milky way wxhw02-01, incarcare wireless qi, 15 w, prindere la ventilatie (negru)
Baseus

Suport auto Baseus milky way wxhw02-01, incarcare wireless qi, 15 w, prindere la ventilatie (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Suport Auto Baseus Milky Way WXHW02-01, Incarcare Wireless Qi, 15 W, Prindere la ventilatie (Negru) Suportul auto Milky Way cu Wireless Charger de la Baseus permite pe langa pozitionarea telefonului astfel incat sa il puteti utiliza la volan si incarcarea prin inductie a acestuia.
  • Suportul se prinde in grilele de ventilatie ale masinii, iar telefonul se prinde de suport foarte usor prin propria greutate.
  • Pur si simplu asezati telefonul pe partea de jos a suportului si lateralele se apropie si blocheaza telefonul astfel incat acesta sa nu cada si sa nu se miste daca drumul prezinta denivelari.
  • Astfel scoaterea din suport este la fel de simpla reusind acest lucru cu o singura mana.
  • Clips-ul de prindere in grile si suprafetele de contact cu marginile telefonului sunt acoperite cu un material cauciucat pentru a impiedica alunecarea si pentru a proteja telefonul.
  • Caracteristici: material: Aluminiu si ABS tipul de montare: grila de ventilatie intrare: 12V / 1,67A (max.), 9V / 2A, 5V / 2A dimensiuni: 83 x 115 x 118 mm greutate: 170 g usor de montat design unic rotire 360 grade culoare: Negru Imaginile sunt cu titlu informativ!
185.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Caracteristici materialaluminiu si
Abs - tipul de montareGrila de ventilatie intrare12v 167a (max) 9v 2a 5v 2a dimensiuni83 x 115 x 118 mm greutate170 g usor de montat design unic rotire 360 grade culoarenegru

Despre Baseus

Baseus este un brand chinez care proiectează și produce accesorii și gadgeturi electronice. Compania este cunoscută pentru producerea unei game largi de produse, inclusiv accesorii pentru telefoane mobile, dispozitive audio, soluții de încărcare, cabluri, accesorii auto și multe altele. Produsele Baseus sunt adesea caracterizate de design modern și elegant.

Categoriile comune de produse de la Baseus includ:

1. **Încărcătoare și bănci de alimentare:** Baseus oferă o varietate de încărcătoare, bănci de alimentare și cabluri de încărcare pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive electronice.

2. **Huse și accesorii pentru telefoane:** marca produce huse pentru telefoane elegante și de protecție, precum și alte accesorii, cum ar fi suporturi pentru telefon, suporturi și suporturi.

3. **Dispozitive audio:** Baseus produce căști, căști și difuzoare cu accent atât pe design, cât și pe funcționalitate.

4. **Accesorii auto:** Aceasta include produse precum încărcătoare, suporturi și adaptoare pentru mașini concepute pentru a fi utilizate în vehicule.

5. **Cabluri și adaptoare:** Baseus oferă o gamă de cabluri și adaptoare pentru diferite dispozitive, prezentând adesea materiale durabile și design inovator.

Reduceri suport auto pentru telefon

Categorii Baseus

Branduri suport auto pentru telefon

Suport auto Baseus milky way wxhw02-01, incarcare wireless qi, 15 w, prindere la ventilatie (negru)

Suport auto Baseus milky way wxhw02-01, incarcare wireless qi, 15 w, prindere la ventilatie (negru)

185.99 Lei

Cautari frecvente