Sursa Fsp-fortron hydro hd 600, 600w
Fsp-fortron

Sursa Fsp-fortron hydro hd 600, 600w

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • Gama larga de alimentare Tensiunea de intrare poate varia intre 160V c.a si 280V c.a, un design fiabil pentru orice conditii de tensiune instabila.
  • Controlul inteligent al ventilatorului Un control avansat al ventilatorului creat pentru a detecta caldura si a regla viteza ventilatorului pentru performante optime de racire.
  • Zgomot redus Ventilatorul de 120mm si un design deosebit al gurii de aerisire permit ventilatorului sa se roteasca in liniste si sa raceasca in timpul functionarii maxime.
  • Design sofisticat Cabluri panglica (exclus MB 20 + 4 Pin) ofera oricarui sistem un aspect ingrijit si curat.
  • Instalare usoara Cablul 20 + 4 pini vine cu o lungime de 450 mm pentru a conecta MB cu usurinta, si cablurile panglica va dau o mana de ajutor pentru a le ascunde in panoul din spate.
  • Consumul redus de energie, eficienta energetica ridicata Design special pentru a plasa diodele punte intre doua filtre EMI pentru pierderi de energie reduse in modul Stand-by.. FSP Group este unul dintre producătorii mondiali de alimentare cu energie electrică. De la înființarea sa în 1993, Grupul FSP a urmat concepția managementului „serviciu, profesie și inovație” pentru a-și îndeplini continuu responsabilitățile ca furnizor de rezoluție a energiei verzi.
  • Cu combinația rolului său de lider în tehnologia de alimentare cu energie și cultivarea câmpului de energie verde, Grupul FSP oferă acum produse de calitate mai competitive și se face cel mai de încredere partener pentru clienți, consumatori și furnizori cu crearea în comun a valorilor maximizate. În cadrul cercetării și dezvoltării continue în tehnologie avansată și poziționare în eficiență extrem de ridicată, durată de viață optimă a produsului și dezvoltarea energiei alternative, Grupul FSP va introduce tehnologie de alimentare pe termen lung acumulată în mai multe domenii de aplicații pentru a acoperi produse inovatoare în TIC, electronice de consum, energie industrială, de iluminat, medicală și alternativă. Grupul FSP, în căutarea viziunii dezvoltării durabile, își construiește imaginea de marcă verde internațională pentru a transmite conceptul 3S (Safe, Stable, Saving) și pentru a-și îndeplini responsabilitățile sociale corporative...
308.99 LeiPret vechi: 331.00 LeiDiscount 7%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Reduceri surse

Sursa Fsp-fortron hydro hd 600, 600w

Sursa Fsp-fortron hydro hd 600, 600w

308.99 Lei

Cautari frecvente