Tableta grafica Wacom cintiq pro 27, 4k, 8192 niveluri presiune, 5080 lpi (negru)
Wacom

Tableta grafica Wacom cintiq pro 27, 4k, 8192 niveluri presiune, 5080 lpi (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Performanta revolutionara pentru creativitate inspirata Afisaj 4k de ultima generatie cu 120 HZ si rata de reimprospatare de 10 ms; Suport 99% Adobe RGB si 98% DCI-P3 si HDR; Design modern, inclusiv 8 ExpressKeys usor de accesat; Control multi-touch si stilou incl. gesturi cu stiloul; Noua experienta personalizabila Pro Pen 3; Latenta a creionului si a ecranului aproape de zero; Forta de activare scazuta si experienta excelenta de desen; Cea mai buna integrare a biroului cu amprenta mica si rama extensibila pentru si mai mult confort.
  • Din interior spre exterior, Wacom Pro Pen 3 poate fi configurat dupa senzatia ta preferata.
  • Cu greutate personalizabila, grosime de prindere, butoane pentru pix si centru de echilibru, gasiti configuratia care se potriveste stilului dvs.
  • Aceasta abordare personalizata a designului ofera o experienta creativa de neuitat. 8.192 de niveluri de sensibilitate la presiune, 3 comutatoare laterale; Tehnologie de ultima generatie: Tehnologie Wacom Pen de a treia generatie; Perfect Custom Fit: Personalizari pentru echilibrarea greutatii, manere diferite sau fara comutator lateral inclus; Recunoastere inclinare: inclinare imbunatatita +/-60 de grade; Super receptiv: Pro Pen 3 detecteaza fiecare nuanta si fiecare schimbare, astfel incat chiar si cea mai usoara atingere va aparea pe ecran.
  • Aduce armonie intre creator si instrument Noul Wacom Cintiq Pro 27 este un afisaj grafic de ultima generatie care ofera o calitate superioara a imaginii pe un panou LCD de 27 inchi de clasa premium.
  • Ecranul 4k cu culoare pe 10 biti arata continut clar si clar, cu o performanta ridicata a culorii si optiuni de calibrare.
  • Noul design cu o valoare redusa Dimensiunea cadrului si dimensiunile mai mici fac ca Wacom Cintiq Pro sa fie mai eficient in spatiu pe biroul creatorului.
  • In combinatie cu noul Wacom Pro Pen 3, de ultima generatie, personalizabil, fiecare detaliu al Wacom Cintiq Pro 27 a fost proiectat pentru o armonie fara efort intre creator si instrument.
  • Experimentati culorile la nivel de standard industrial de varf Wacom Cintiq Pro 27 acopera 99% Adobe RGB si 98% DCI-P3 si accepta HDR Gamma.
  • Cintiq Pro 27 indeplineste cerintele stricte de testare si calibrare ale Pantone* pentru reproducerea digitala a culorilor Pantone si a tonurilor de piele din lumea reala.
20,599.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

GeneratieTehnologie
FitPersonalizari pentru echilibrarea greutatii manere diferite sau fara comutator lateral inclus
Recunoastere inclinareInclinare imbunatatita 60 de grade
Super receptivPro

Reduceri tablete grafice

Tableta grafica Wacom cintiq pro 27, 4k, 8192 niveluri presiune, 5080 lpi (negru)

Tableta grafica Wacom cintiq pro 27, 4k, 8192 niveluri presiune, 5080 lpi (negru)

20,599.99 Lei

Cautari frecvente