Tableta grafica Wacom intuos s manga, bluetooth (negru)
Wacom

Tableta grafica Wacom intuos s manga, bluetooth (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Tableta Grafica WACOM Intuos S MANGA, Bluetooth, Negru Creati manga si benzi desenate expresive in cel mai scurt timp.
  • Materialele de inalta calitate si instrumentele 3D fac din desenarea fundalurilor o joaca de copii!
  • Urmariti compozitia webtoonului dvs. folosind panze speciale pentru webtoon si folosind smartphone-ul pentru previzualizari in timp ce lucrati.
  • Creativitate la indemanaPen-ul fara baterii permite o utilizare usoara si confortabila datorita tehnologiei EMR (rezonanta electromagnetica)4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune ofera mai mult control si precizie pentru a crea manga si benzi desenate uimitoare, a stapani arta 3D, a ilustra sau a edita fotografiiBluetooth 4.2 stiloul functioneaza fara fir si nu necesita conectare, pentru a oferi creativitatii tale libertatea si spatiul de care are nevoieDoua butoane pentru stilou si patru ExpressKeys™ personalizabile permit comenzi rapide utile chiar la indemana dvs.Precizie si perfectiune stiloul vine cu o toleranta digitala de 0,25 mm in precizie si o inaltime de citire de 7,0 mmEsti innebunit dupa manga?Deseneaza manga in format digital ca un profesionist...... cu noul Wacom Intuos Manga Edition raspunsul creativ pentru orice tanar si pasionat de manga si anime.Tips and Tricks:Continut unic de instructiuni pentru creativi.Noua editie Wacom Intuos Manga Edition ofera acces gratuit la peste 30 de tutoriale profesionale manga de pe YouTube, cu nenumarate sfaturi si trucuri din interior.
  • Continutul este optimizat in mod special pentru dispozitivele Wacom si va sprijina in eliberarea artistului interior.
  • Exprimati-va si duceti-va creativitatea la noi niveluri cu Wacom Intuos Manga Edition.
481.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

TricksContinut unic de instructiuni pentru creativinoua editie

Reduceri tablete grafice

Tableta grafica Wacom intuos s manga, bluetooth (negru)

Tableta grafica Wacom intuos s manga, bluetooth (negru)

481.99 Lei

Cautari frecvente