Telefon voip - Grandstream grp2601p
Grandstream

Telefon voip - Grandstream grp2601p

Vezi magazinul Evomag
  • 4 stele, bazat pe 1 voturi
  • GRP2601 este un model esential pe 2 linii proiectat cu provizionare zero-touch pentru implementare in masa si gestionare usoara in GDMS Cloud.
  • Dispune de conferinte vocale cu 5 cai pentru a maximiza productivitatea, PoE integrat (GRP2601P) si este acceptat de sistemul de gestionare a dispozitivelor (GDMS) Grandstream.
  • Construit pentru nevoile de baza ale lucratorilor la fata locului sau la distanta, GRP2601 ofera un punct final vocal usor de utilizat si usor de implementat.
  • Specificatii 2 conturi SIP, 2 linii Gestionarea si aprovizionarea dispozitivelor online GDMS Cloud Conferinta audio cu 5 parti pentru apeluri de conferinta usoare Echipat cu tehnologie de protectie impotriva zgomotului pentru a minimiza zgomotul de fond noise reduction Suport pentru Electronic Hook Switch (EHS) pentru castile Plantronics, Jabra si Sennheiser GRP2601P include PoE incorporat pentru a alimenta dispozitivul si a-i oferi o conexiune de retea Protectie la nivel de enerprise, inclusiv boot criptat, imagine firmware dubla si stocare de date criptata Modelul GRP2601P nu contine alimentator AC/DC universal power supply!
171.99 LeiPret vechi: 184.99 LeiDiscount 8%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Reduceri telefoane voip

Categorii Grandstream

Telefon voip - Grandstream grp2601p

Telefon voip - Grandstream grp2601p

171.99 Lei

Cautari frecvente