Telefon voip - Grandstream grp2612p
Grandstream

Telefon voip - Grandstream grp2612p

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Modelul GRP2612 este un telefon IP VoIP Carrier-Grade ofera un design elegant si o suita de caracteristici de generatie urmatoare, inclusiv suport WiFi pentru modelul GRP2612W si PoE pentru GRP2612P.
  • Caracteristicile tehnice includ 16 taste virtuale multifunctionale (VPK), un ecran LCD color cu placi frontale customizabile pentru o personalizare usoara a logo-ului si multe altele.
  • Seria GRP include caracteristici de securitate pentru a oferi securitate la nivel enterprise level, incluzand boot-ul securizat, imagini dual-firmware si stocare criptata a datelor.
  • Pentru functionarea in cloud si gestionarea centralizata, GRP2612 este sustinut de sistemul de management al dispozitivelor (GDMS) de la Grandstream, care ofera o interfata centralizata pentru configurarea, provizionarea, gestionarea si monitorizarea implementarilor echipamenteleor Grandstream.
  • Specificatii 2 conturi SIP si 4 taste multifunctionale GRP2612W include suport dual-band WiFi integrat Faceplate customizata pentru a permite personalizarea simpla a logo-ului HD audio care suporta toate codec-urile majore, inclusiv codecurile de banda larga G.722 si Opus Pana la 16 taste BLF digitale Protectie la nivel de enterprise, inclusiv boot securizat, imagini de firmware dual si stocare criptata a datelor Alimentatorul Universal power adapter Output: +5V, 0.6A nu este inclus in pachetul telefonului
292.99 LeiPret vechi: 299.99 LeiDiscount 3%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Reduceri telefoane voip

Categorii Grandstream

Telefon voip - Grandstream grp2612p

Telefon voip - Grandstream grp2612p

292.99 Lei

Cautari frecvente