Tigaia este indispensabila in bucataria asiatica si in bucatariile pasionatilor de arome exotice.
Aceasta tigaie cu forma rotunjita ca de bol are cateva avantaje care o fac cea mai folosita tigaie de pe teritoriul Asiei: distribuie caldura uniform si eficient, asigura gatirea foarte rapida a alimentelor si are nevoie de mult mai putin ulei pentru a praji alimentele.
Forma rotunjita a tigaii are rolul de a permite miscarea cu usurinta a ingredientelor din el pentru a evita arderea atunci cand gatim la temperaturi foarte inalte.
Potrivit pentru carne, peste si legume, gatitul la aceasta tigaie are deosebita calitate de a pastra intacte vitaminele din alimente datorita procesului foarte rapid de gatire.
Pentru o prajire ca la carte, asigura-te ca focul este mare si foloseste un ulei cu punct de fumegare inalt; taie alimentele in fasii subtiri si gateste-le doar cateva minute pana se patrund, dar textura ramane ferma.
interior ceramic 3 straturi inaltime 9cm interior ceramic vopsea heat resistant maner bachelita usor de folosit diametru 28 rezistenta negru/rosu wok.
Asiei | Distribuie caldura uniform si eficient asigura gatirea foarte rapida a alimentelor si are nevoie de mult mai putin ulei pentru a praji alimentele |
---|