Tigaia este indispensabila in bucataria asiatica si in bucatariile pasionatilor de arome exotice.
Aceasta tigaie cu forma rotunjita ca de bol are cateva avantaje care o fac cea mai folosita tigaie de pe teritoriul Asiei: distribuie caldura uniform si eficient, asigura gatirea foarte rapida a alimentelor si are nevoie de mult mai putin ulei pentru a praji alimentele.
Forma rotunjita a tigaii are rolul de a permite miscarea cu usurinta a ingredientelor din el pentru a evita arderea atunci cand gatim la temperaturi foarte inalte.
Potrivit pentru carne, peste si legume, gatitul la aceasta tigaie are deosebita calitate de a pastra intacte vitaminele din alimente datorita procesului foarte rapid de gatire.
Pentru o prajire ca la carte, asigura-te ca focul este mare si foloseste un ulei cu punct de fumegare inalt; taie alimentele in fasii subtiri si gateste-le doar cateva minute pana se patrund, dar textura ramane ferma.
Specificatii: Tigaie din Ceramica, Diametru de 28 cm, Formata din 3 straturi, Se poate folosi pentru mai multe tipuri de caldura, Maner Termorezistent, Maro
Tigaie din ceramica Klausstech, diametru de 28 cm, formata din 3 straturi, se poate folosi pentru mai multe tipuri de caldura, maner termorezistent, maro