Tigaie Studio Casa pepita granit gpmpb2451, 24 cm (negru)
Studio Casa

Tigaie Studio Casa pepita granit gpmpb2451, 24 cm (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • O stea, bazat pe 1 voturi
  • Tigaie Studio Casa Pepita Granit GPMPB2451, 24 cm (Negru) Un nou mod rapid si eficient de a pregati mancaruri sanatoase si pline de savoare Grija pentru detalii, atentia vis-à-vis de sanatate, caracterul eco-friendly al produselor si profesionalitatea executiei – sunt caracteristici principale ale gamei PEPITA GRANIT.
  • Densitatea si grosimea considerabila a aluminiului garanteaza o distributie eficienta si uniforma a caldurii in timpul gatitului iar stabilitatea bazei confera o durata de viata indelungata produsului, comparativ cu articole similare prezente pe piata.
  • Noua versiune Granit Mineralite prezinta un aspect inovativ de piatra, cu invelis anti-adeziv de inalta calitate, care ofera posibilitatea de a gati mancaruri sanatoase si pline de arome.
  • CARACTERISTICI Produs in Italia; Materiale de calitate superioara; Material anti-aderent, rezistent la zgarieturi; Pastreaza aroma mancarii intacta; Se pot prepara alimentele fara ulei; Se potriveste perfect cu capacele multisize si thermorezistente.
  • Diametru 24 cm Inaltime: 4.7 cm Grosime 3 mm Material: aluminiu 1 finisaj „ stone –effect MINERALITE „ pentru o gatire sanatoasa si ptr imbunatatirea calitatilor antiaderente ale produsului 2 stratul intern, de calitate superioara – permite o eliberare controlata de caldura 3 stratul intermediar – ofera o rezistenta deosebita impotriva zgarieturilor si sporeste melanjul celorlalte straturi 4 stratul 4 – confera o aderenta sporita si o protectie maxima anti-caldura 5 corp aluminiu – 99% puritate 6 stratul exterior – antiaderent si usor de intretinut .
63.99 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Informatii produs

Inaltime47 cm
MaterialAluminiu 1 finisaj stone effect

Reduceri tigai

Categorii Studio Casa

Tigaie Studio Casa pepita granit gpmpb2451, 24 cm (negru)

Tigaie Studio Casa pepita granit gpmpb2451, 24 cm (negru)

63.99 Lei

Cautari frecvente