Un celebru ingredient culinar, uleiul de Coriandru (frunză) este extras dintr-un tip de ierburi cunoscute pentru numeroasele lor utilizări în bucătărie și la îngrijirea corpului.
Concentrând toate beneficiile plantei din care este extras, uleiul de Coriandru are o aromă bogată, putând fi utilizat în multe preparate culinare diferite, printre care sosuri, salate, cărnuri și guacamole.
Aplicat local, uleiul de Coriandru are proprietăți deosebite de calmare și răcorire a pielii.
Utilizari: După o masă grea și îmbelșugată, amestecă o picătură de ulei de Coriandru cu 125 ml de lichid și bea încet.
Combină uleiul de Coriandru cu uleiuri de citrice, pentru o aromă proaspătă de ierburi.
Încearcă să înlocuiești coriandrul verde cu 1 picătură de ulei esențial de Coriandru în toate rețetele tale preferate de guacamole, sosuri și salate.
Indicatii de Utilizare: Difuzare: Pune trei-patru picături în difuzorul ales.
Aromatizant alimentar: Diluează o picătură în 125 ml de lichid.
Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș.
Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.
Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Precautii: Folosiți doar diluat.
Nu consumați mai mult de o picătură pe zi.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Evitați contactul cu ochii și cu mucoasele.
Beneficii Primare: Conferă o aromă proaspătă și gustoasă mâncărurilor.
Aroma sa împrospătează și facilitează respirația.
Utilizari | Dupa o masa grea si imbelsugata amesteca o picatura de ulei de |
---|---|
Utilizare | Difuzarepune treipatru picaturi in difuzorul ales |
Aromatizant alimentar | Dilueaza o picatura in 125 ml de lichid |
Uz extern | Pentru masaj amesteca 5 picaturi cu 10 ml de ulei caraus |
Precautii | Folositi doar diluat |
Primare | Confera o aroma proaspata si gustoasa mancarurilor |