Ulei esential helichrysum , 5 ml, dōterra

Ulei esential helichrysum , 5 ml, dōterra

Vezi magazinul Techstar
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Laudat pentru beneficiile sale de intretinere a pielii, uleiul de Helichrysum promoveaza un ten tanar, stralucitor, ajutand in acelasi timp la reducerea petelor.
  • Uleiul a fost folosit din timpuri stravechi pentru practicile de sanatate pe baza de plante datorita numeroaselor beneficii pentru sanatate.
  • Beneficii Primare: Agent antiinflamator și antimicrobian pentru piele Tratament pentru acnee Anti-Candida Anti-inflamator care ajută la stimularea sănătății inimii Digestive naturale și diuretice Potențial protector natural al cancerului Antivirală care mărește imunitatea Hidroforă naturală Rinichi de pietre pentru rinichi Ajutor pentru piele antiinflamator și antimicrobian Promoveaza un ten curat si tanar Reduce aparitia petelor Reduce sentimentele de oboseala mentala Utilizari: combinati cu Ulei de Cocos Fractionat si aplicati pentru un efect de racire dupa o zi de stat in soare adaugati una doua picaturi in hidrantul dumneavoastra facial pentru a reduce aspectul ridurilor si pentru a promova un ten tanar, stralucitor masati la nivelul tamplelor si pe ceafa pentru o senzatie de calmare aplicati pe punctele de puls atunci cand va lipseste motivatia sau cand trebuie sa va concentrati mai mult Uleiul esențial de Helichrysum provine dintr-o plantă medicinală naturală, utilizată pentru a produce un ulei esențial benefic, care se bucură de multe beneficii corporale diferite datorită proprietăților sale antiinflamatorii, antioxidante, antimicrobiene, antifungice și antibacteriene.
  • Uleiul esențial de Helichrysum, de obicei din planta Helichrysum italicum, a fost stabilit în diferite studii experimentale pentru a avea abilități puternice de a reduce inflamația datorată mai multor mecanisme: inhibarea enzimelor inflamatorii, activitatea de scavenging a radicalilor liberi și efectele corticoide.
  • Unele surse afirmă că florile de Helichrysum au fost uscate și oferite zeilor greci.
  • Astăzi, ea continuă să joace un rol important în medicina tradițională a țărilor mediteraneene, deși popularitatea sa se răspândește rapid și în restul lumii.
  • Ce este uleiul esențial Helichrysum?
  • Helichrysum este membru al familiei plantei Asteraceae și este nativ din regiunea mediteraneană, unde a fost folosit pentru proprietățile sale medicinale de mii de ani, în special în țări precum Italia, Spania, Turcia, Portugalia și Bosnia și Herțegovina.
  • Pentru a valida unele dintre utilizările tradiționale ale extractului Helichrysum italicum și pentru a evidenția alte aplicații potențiale, au fost efectuate numeroase studii științifice în ultimele decenii.
  • Accentul multor studii a fost acela de a identifica modul în care uleiul de helichrysum acționează ca un agent natural antimicrobian și antiinflamator. Știința modernă confirmă acum ceea ce populațiile tradiționale au cunoscut de secole: uleiul esențial Helichrysum conține proprietăți speciale care îl fac un antioxidant, un antibacterian, un antifungic și un antiinflamator.
449.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

PrimareAgent antiinflamator si antimicrobian pentru piele
UtilizariCombinati cu
Helichrysum italicum, a fost stabilit in diferite studii experimentale pentru a avea abilitati puternice de a reduce inflamatia datorata mai multor mecanismeInhibarea enzimelor inflamatorii activitatea de scavenging a radicalilor liberi si efectele corticoide
Stiinta moderna confirma acum ceea ce populatiile traditionale au cunoscut de secoleUleiul esential
Acestea sunt preparate in moduri diferite pentru tratarea conditiilor, inclusivAlergii

Reduceri ingrijire personala

Ulei esential helichrysum , 5 ml, dōterra

Ulei esential helichrysum , 5 ml, dōterra

449.00 Lei

Cautari frecvente