Ulei esential thinker ,10 ml, dōterra

Ulei esential thinker ,10 ml, dōterra

Vezi magazinul Techstar
  • 3 stele, bazat pe 1 voturi
  • Cand e momentul sa fii creativ si sa te focusezi!
  • Uleiul Esential Thinker ajută la prevenirea distragerii mentale și reduce sentimentele de stres mental și de oboseală. Acest amestec plăcut pentru copii este compus din uleiuri esențiale Vetiver, Peppermint, Rosemary și Clementine cu ulei de cocos fracționat.
  • Proprietati: Rădăcina Vetiver este un ulei bogat, lemnos care calmează mintea și aduce focalizare.
  • Mentă și Clementinele sunt energizante și încurajează o perspectivă pozitivă. Cercetările sugerează că inhalarea uleiului esențial de rozmarin poate ajuta oamenii să-și amintească materialele învățate anterior, făcându-l un partener excelent pentru ziua de testare.
  • Beneficii Primare: Împreună, aceste uleiuri se combină în ajutorul Thinker, inspirând un sentiment de vigilență și concentrare în timp ce faceți teme, în timpul testelor sau oricând este nevoie de concentrare.
  • Utilizari: Cu ajutorul unui adult, copilul dvs. poate înveţe să aplice în siguranță aceste amestecuri de uleiuri esențiale pe burtă, pe mâini, pe cap și pe inimă. Pe măsură ce copiii dumneavoastră cresc folosind aceste uleiuri, ei pot învăţa să-şi identifice sentimentele şi să-şi „ajute” emoţiile zilnice pentru a face faţă unei zile mai grele.
  • Colecţia DoTERRA Kid's include șase amestecuri pre diluate de 10 ml roll-on destinate să susțină inima, corpul și mintea.Cu ajutorul unui adult, copilul dvs. poate înveţe să aplice în siguranță aceste amestecuri de uleiuri esențiale pe burtă, pe mâini, pe cap și pe inimă. Pe măsură ce copiii dumneavoastră cresc folosind aceste uleiuri, ei pot învăţa să-şi identifice sentimentele şi să-şi ajute emoţiile zilnice pentru a face faţă unei zile mai grele.
  • Colecţia DoTERRA Kid's include șase amestecuri pre diluate de 10 ml roll-on destinate să susțină inima, corpul și mintea...
135.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

ProprietatiRadacina
PrimareImpreuna aceste uleiuri se combina in ajutorul
UtilizariCu ajutorul unui adult copilul dvs poate invete sa aplice in siguranta aceste amestecuri de uleiuri esentiale pe burta pe maini pe cap si pe inima

Reduceri ingrijire personala

Ulei esential thinker ,10 ml, dōterra

Ulei esential thinker ,10 ml, dōterra

135.00 Lei

Cautari frecvente