Umidificator cu ultrasunete Lila Care, 400ml, led 7 culori
Lila Care

Umidificator cu ultrasunete Lila Care, 400ml, led 7 culori

Vezi magazinul Kubato
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Umidificator cu ultrasunete Lila Care. 400ml.
  • LED 7 culori .Difuzoarele de aromaterapie. iti permit sa te bucuri de un tratament relaxant chiar la tine acasa. fara cheltuieli prea mari.
  • Trebuie doar sa alegi un ulei esential intr-o aroma care ti se potriveste si cel mai bun difuzor pentru aromaterapie.Printre principalele avantaje ale folosirii unui difuzor pentru aromaterapie se numara:-Improspatarea naturala a atmosferei si eliberarea unui miros placut.
  • Mirosul neplacut. cum ar fi cel de tigara. este eliminat.-Purificator de aer. anumite uleiuri esentiale au efect antiseptic. curatand efectiv aerul de bacterii. ciuperci si mucegai.-Particulele de praf sunt indepartate sau depunerea lor este impiedicata.-Ajuta la eliminarea stressului si contribuie la o stare echilibrata mentala si fizica.-Imbunatateste calitatea somnului.-Reduce starea de oboseala. creste capacitatea de concentrare si nivelul de energie.-Aparatul transforma apa in micro-particule pentru a hidrata si reface calitatea aerului pe care il respiram. ceea ce ajuta la atenuarea simptomelor din raceala si gripa si a congestiei nazale. -Piele sanatoasa. uleiurile diluate si imprastiate pe piele pot reduce acneea. celulita. inflamatiile de la intepaturile de tantari sau muscaturi de insecte. reducand perioada necesara de vindecare a pielii.-Creste umiditatea aerului si astfel protejeaza si hidrateaza pielea.-Difuzorul de aromaterapie foloseste tehnologia cu ultrasunete. astfel amestecul de apa si ulei esential va fi vaporizat in aer sub forma de vapori reci. in acest mod conservandu-se proprietatile terapeutice ale uleiurilor esentiale.
  • Microparticulele rezultate vor purifica aerul din orice incapere si vor fi absorbite de catre organism atat prin piele cat si prin respiratie. aducandu-ne beneficii multiple starii de sanatate.Acest difuzor/ umidificator/ purificator pentru uleiuri esentiale pentru aromaterapie este perfect pentru dormitor. camera de zi. birou. camera pentru copii. hotel. spa si altele.-Suprafata aromaterapie: 40 metri patrati .-Suprafata umidificare: 25 metri patrati .Led cu lumina colorata.
  • Difuzorul este prevazut cu 7 culori diferite ale led-ului pe care le puteti schimba in functie de dispozitia dumneavoastra.
  • Lumina poate fi fixa sau schimbatoare iar fiecare culoare are optiunea de intensitate inalta sau scazuta.Sistem de oprire automata.
  • Monitorizeaza nivelul apei din rezervor si se opreste automat pentru siguranta dumneavoastra atunci cand apa se termina.
33.00 Lei
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Te-ar mai putea interesa

Clientii au cumparat si

Informatii produs

NumaraImprospatarea naturala a atmosferei si eliberarea unui miros placut
Microparticulele rezultate vor purifica aerul din orice incapere si vor fi absorbite de catre organism atat prin piele cat si prin respiratie. aducandu-ne beneficii multiple starii de sanatate.acest difuzor/ umidificator/ purificator pentru uleiuri esentiale pentru aromaterapie este perfect pentru dormitor. camera de zi. birou. camera pentru copii. hotel. spa si altele.-suprafata aromaterapie40 metri patrati suprafata umidificare25 metri patrati

Reduceri climatizare

Categorii Lila Care

Branduri umidificatoare

Umidificator cu ultrasunete Lila Care, 400ml, led 7 culori

Umidificator cu ultrasunete Lila Care, 400ml, led 7 culori

33.00 Lei

Cautari frecvente