Umidificator Philips hu2718/10, nanocloud, 3 viteze, acoperire pana la 32 mp, 2 l, auto&sleep (negru)
Philips

Umidificator Philips hu2718/10, nanocloud, 3 viteze, acoperire pana la 32 mp, 2 l, auto&sleep (negru)

Vezi magazinul Evomag
  • 2 stele, bazat pe 1 voturi
  • Raspandeste cu 99% mai putine bacterii Deoarece moleculele de vapori de apa sunt atat de mici, sunt mai putin capabili sa transporte bacteriile in aer.
  • Testele noastre de laborator confirma faptul ca NanoCloud tehnologia raspandeste cu 99% mai putine bacterii decat umidificatoare cu ultrasunete.
  • Proces natural de evaporare Tehnologia NanoCloud foloseste un sistem natural, proces de evaporare igienica pentru a asigura performanta optimizata.
  • Aerul uscat este aspirat dispozitivul, molecule de apa pure de dimensiuni nano sunt apoi adaugate in aer, astfel incat sa fie umidificat emise in camera.
  • Va ajuta sa va mentineti umezeala pielii si reduce mancarimea (mai ales in lunile de iarna). Fara pete albe sau pete de umezeala Cu designul sau la 360 °, umidificatorul distribuie aerul umezit uniform in toata camera, prevenind petele umede pe podea si pe suprafete.
  • De asemenea, tehnologia NanoCloud reduce riscul raspandirii mineralelor in aer, prevenind astfel formarea de urme albe mobilier si alte suprafete.
  • Senzor automat Senzorul digital monitorizeaza fiecare umiditatea aerului 3 secunde si va porni umidificatorul ori de cate ori este necesar, asigurandu-va ca umiditatea este constant la nivelul potrivit pentru nevoile dumneavoastra.
  • Sleep Mode Modul de repaus dedicat este conceput pentru umezirea aerului utilizand nivelul minim de zgomot, asigurandu-se ca functioneaza in liniste, dar eficient pe tot parcursul noptii. 3 setari de umiditate Setarile de umidificare permit o precizie fina in controlul umiditatii.
  • Alegeti intre 40, 50 si 60% umiditate in aer pentru maxim de confort. 3 viteze ale ventilatorului Umidificatorul Philips are 3 viteze ale ventilatorului si o rata de umidificare de 200 ml / h pe cea mai mare setare.
  • Este perfect pentru camere mai mici din casa, pana la 32 m2. Feedback al umiditatii in timp real Afisajul digital prezinta umiditate in timp real feedback numeric, precum si afisare indicatori ai nivelului apei, temporizatorului si modurilor. .
528.99 LeiPret vechi: 645.99 LeiDiscount 19%
Cu cate stelute ai vota acest produs?

Clientii au cumparat si

Despre Philips

Philips este o corporație multinațională olandeză care este binecunoscută pentru gama sa diversă de produse și servicii în diverse sectoare, inclusiv în domeniul sănătății, electronice de larg consum și iluminat. Fondată în Eindhoven, Olanda, în 1891, Philips este o companie globală proeminentă de peste un secol.

Iată câteva domenii cheie în care Philips are o prezență semnificativă:

1. Îngrijirea sănătății: Philips este un jucător important în industria sănătății, oferind echipamente medicale, informatică medicală și soluții de tehnologie medicală. Ei produc o gamă largă de produse, inclusiv aparate RMN, echipamente cu raze X, monitoare pentru pacienți și sisteme informatice de asistență medicală.

2. Electronice de larg consum: Philips este recunoscută pentru electronicele sale de larg consum, inclusiv televizoare, echipamente audio, produse de îngrijire personală (cum ar fi aparate de ras electrice și periuțe de dinți) și aparate electrocasnice.

3. Iluminare: Philips Lighting, acum Signify, a fost una dintre cele mai importante companii de iluminat din lume. Au dezvoltat soluții inovatoare de iluminat pentru case, afaceri și medii urbane. Philips a fost în fruntea tranziției către iluminatul LED eficient din punct de vedere energetic.

4. Stil de viață: Philips produce, de asemenea, o varietate de produse pentru stilul de viață, cum ar fi purificatoare de aer, aparate de cafea și aparate de bucătărie.

5. Responsabilitate socială corporativă: Compania a fost implicată în diverse inițiative de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă, promovând eficiența energetică, responsabilitatea față de mediu și accesul la asistență medicală în comunitățile defavorizate.

Reduceri umidificatoare

Categorii Philips

Umidificator Philips hu2718/10, nanocloud, 3 viteze, acoperire pana la 32 mp, 2 l, auto&sleep (negru)

Umidificator Philips hu2718/10, nanocloud, 3 viteze, acoperire pana la 32 mp, 2 l, auto&sleep (negru)

528.99 Lei

Cautari frecvente